sthEn Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czasami komputer potrafi chodzic duuuużo godzini bez problemu, po czym przez nastepne pare godzin restartuje sie co 5min. BLUE SCREEN OF DEATH (click) Sprzęt jak w podpisie. Zasilacz - Delta 350W. Co zrobiłem - ustawienia karty graficznej, procesora, pamięci etc. ustawione na default, zmiana biosu płyty głownej z modowanego na orginalny, żonglerka pamięciami, zmiana zasilacza (Deer 350W... wiem, ze syf, ale dla testu aktualnie nie mialem pod ręką nic innego), zmiany taśm od dysków i inne podobne tego typu śmieci, ktore przewaznie sa powodami zwiech/restartów. Procesor odpada - zarówno podkręcony, jak i puszczony na defaulcie spokojnie wytrzymuje 5-10h na SP2004 (dluzej nigdy mi sie nie chciało). Pamieci sprawdzone gold memory, wiec tez odpadaja. Zasilacz? Rozkrecony, nic sie wylało, nic sie nie spaliło. Wątpie, zeby Delta 350W była za słaba na moj konfig, zwlaszcza ze jakis rok czasu nie mialem zadnych problemów. Obydwa dyski twarde przejechane HDD Regeneratorem, nie maja błędów. Jestem w kropce, brak mi już pomysłów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Problem ze sterownikami. Masz info w BSODZIE. Format i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 po co odrazu format poczytaj -> rt61.sys&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...