sakee0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam dzisiaj zakupiłem zestaw logitech z-5500, wcześniej miałem creative inspire p580 czyli nic specjalnego. Mam kartę dźwiękową Creative X-Fi Xtreme Music. Czy jest to możliwe żeby subwoofer słabiej grał niż w tym zestawie od Creative, on ma tylko 17W.Ustawiam na wszystkie sposoby a on tylko lekko pomrukuje, to nie jest to czego się spodziewałem po opiniach tego sprzętu. U mnie nic się nie trzęsie nie ważne jak głośno dam, podejrzewam, że musi być walnięty chociaż gra ale nie tak jak się spodziewałem(patrząc choćby na jego rozmiar). Czy u was podczas odtwarzania muzyki membrana suba się porusza, bo u mnie nic cały czas w miejscu.Nie wiem co mam z tym zrobić. P.S. Wcześniej nie słyszałem jak ten zestaw gra więc nie ma porównania. Proszę o opinie osób które ten zestaw mają. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dandus Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Posiadam ten zestaw od ponad roku i nie mam takich problemów w konfi z moja karta bas naprawdę potrafi przywalić jak odpowiednio ustawie ,popatrz w ustawieniach karty czy masz wszystko poustawiane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakee0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wiecie może gdzie na Śląsku (w jakim sklepie) można posłuchać tego sprzętu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 W Saturnie w SCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Podejrzewam... że sterowanie odcięciem basu robi karta a na dodatek kabelek od suba/center jest nieprawidłowo podłączony albo w ogole nie jest ;). Odznacz opcje w stylu "włącz zarządzanie basami" "cmss" w sterownikach karty. itp I tak lepiej robi to dekoder tych głośników niż Twoja karta. Widziałem ten zestaw u kolegi... HI-FI to nie jest ale napewno sub Cie zadowoli ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakee0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dzięki za pomoc, juz jest wszystko OK. Faktycznie trzeba było trochę się pobawić ustawieniami w sterownikach karty muzycznej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...