VooDoo Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam :) Posiadam płytę ABIT KV7 i chciałbym wgrać do niej nowy Bios. Lecz nie mam pojęcia jaki :( Czy mugłby mi ktos dac linka gdzie sciągną bym sobie bios który obsługiwał by DDR 800mhz Dual? Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam :) Posiadam płytę ABIT KV7 i chciałbym wgrać do niej nowy Bios. Lecz nie mam pojęcia jaki :( Czy mugłby mi ktos dac linka gdzie sciągną bym sobie bios który obsługiwał by DDR 800mhz Dual? Pomóżcie kv 7 jest na via kt 600 i obsluguje ramy ddr 1 wiec zapomnij ze wsadzisz tam ddr 2 800. druga sprawa via nie ma obslugi dual chanel... przynajmniej w tym chipsecie. tak naprawde to radze zostawic ci update biosu bo ty nie masz zielonego pojecia o czym mowisz i piszesz. Sorrki taka prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...