Skocz do zawartości
januszn64

Dual Core Optimizer

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam dwurdzeniowy procesor AMD Athlon 4000+.

Chcę zainstalować program "Dual Core Optimizer", aby poprawić stabilność systemu i wydajność procesora.

Co zrobić, gdy przy instalacji tego programu wysakuje błąd???(ukazany jest w załączniku)

post-154911-1199008567_thumb.jpg

:cry: :cry:

Proszę pomoc.

Edytowane przez januszn64

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie zainstalował się bez problemu. I nie powiedziałbym, że nie trzeba, bo przed instalacją tego pes 2008 chodził mi na podwójnych obrotach.

No właśnie.... :huh: :huh:

Ja zaobserwowałem to na grze NFS Carbon. Wcześniej miałem Windowsa XP z zainstalowanym "Dual Core Optimizerem" i nic się nie działo, chodził płynnie nawet na największych detalach. A teraz gdy mam Vistę, bez zanstalowanego tego programu troszkę przeskakuje, obojętnie jak mam ustawione detale :sad: Podobnie dzieje się z NFS Pro Street, tylko że jego nie posiadałem na starym XP i nie mogę porównać, ale pewnie problem jest ten sam. :cry: :cry:

Czyli musi być jakiś sposób na zainstalowanie tego programu.

Błagam o pomoc

Edytowane przez januszn64

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zassij jeszcze raz stąd programik i spróbuj: http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty...ities/Setup.exe

Po błędzie wydaje mi się, że masz coś skwaszone z instalatorem.

Inni też mieli/mają takie problemy: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread...586%3Cbr%20/%3E

Spróbuj prawym na pliku i "uruchom jako aministrator"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi