Skocz do zawartości
MacieX

KLAN RTCW

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w topicu....

Podobno było coś takiego kiedyś na tweaku ....... moje pytanie DLACZEGO NIE MA TERAZ ?? a jak nie ma to zróbmy! ja ze swojej strony mogę dodać że gram w Wolfa ok 3 miechy i jak widać w podpisie, jestem dobrym graczem (nie chwaląc się) [HeadShotZ required]- pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byl ale co z tego wynika ? wiekszosc olala klan nie bylo trenow itp .. poprostu bezsesnu bylo to trzymac graly moze 3 - 4 osoby... nie chwal sie..rozumiem ze grasz grales w jakims klanie dobrym?dopiero wtedy mozna mowic czy sie gra dobrze czy nie bo ffa nic nie znaczy...

Co do gry to mozesz miec pirata i generator kluczy polskie serwery sa i tak skrakowane...a watpie zeby taki klan aspirowal w wczesnej fazie wyzej niz 2-3 liga pol....POzdrawiam...Klan istnial z rok temu ...3 miechy ? jeszcze duzo nauki przed Toba;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SlaveBlade ehhhh my mowimy o multi nie o singlu...jak oceniasz gry typowo na multi pod wzgledem singla to to jest troche dziwne....

o gustach sie nie dyskutuje..a moze....jak dla mnie cala przyjemnosc rtcw polega na grze zespolowej...rozne klasy jak medyk loit eng snajp pf...a nie jak w q3 rzeznia totalna....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byl ale co z tego wynika ? wiekszosc olala klan nie bylo trenow itp .. poprostu bezsesnu bylo to trzymac graly moze 3 - 4 osoby... nie chwal sie..rozumiem ze grasz grales w jakims klanie dobrym?dopiero wtedy mozna mowic czy sie gra dobrze czy nie bo ffa nic nie znaczy...

Co do gry to mozesz miec pirata i generator kluczy polskie serwery sa i tak skrakowane...a watpie zeby taki klan aspirowal w wczesnej fazie wyzej niz 2-3 liga pol....POzdrawiam...Klan istnial z rok temu ...3 miechy ? jeszcze duzo nauki przed Toba;)

Zapraszam na grę , mój kumpel stawia server i ja zbieram squad, zagramy...zobaczysz że trzy miechy to dla mnie wystarczająco dużo, uwierz mi na słowo...albo przekonaj sie w grze i przeczytaj trochę uważniej-"..nie chwaląc się.." to miało tylko zachęcić do założenia klanu i rozpoczecia jakiś rozgrywek....

CO DO Drugiego twojego posta bnb zgadzam się w 100%

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam na grę ,  mój kumpel stawia server i ja zbieram squad, zagramy...

Ok, kiedy i jaki IP oraz jaka wersja i mapa?? Mogę też dolączyć z przyjemnością choć MOHAA i Objective to jest to :twisted: , ale wolfa też cenię za klasy.

Jeszcze jedno dobrze by było chyba przezucić ten topic na gry tam można by więcej ludzi znależć a i pasował by tam lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel ma niestety tylko demo bo nie kombinował jeszcze z CD_Keyem w full wersji więc zagralibyśmy w demo albo na mp_beach albo trenchoast....ale najpierw trzeba zbić jakieś teamy (np. do mp_beach) do trenchoast juz mniej..nawet mogłoby być 1vs1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi