MacieX Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jak w topicu.... Podobno było coś takiego kiedyś na tweaku ....... moje pytanie DLACZEGO NIE MA TERAZ ?? a jak nie ma to zróbmy! ja ze swojej strony mogę dodać że gram w Wolfa ok 3 miechy i jak widać w podpisie, jestem dobrym graczem (nie chwaląc się) [HeadShotZ required]- pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Dobry - niedobry :D Tego nikt nieoszacuje póki nikt z tobą niezagra :P Ja mam RTCW z taniego sklepu i pluje mi isęo CD-key kiedy chce zagrać w mutlipllayu. Ale wolałbym zagrać w MoHAA (Stalingrad the best :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no to są dwa wyjścia - okradasz kogoś na kazie z jego pliku z keyem rtcw 'rtcwkey' albo ściągasz demo albo demo test 2 i bawisz sie na najlepshych planshach w rtcw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 jest trzecie wyjście kupujerz orginała tak jak ja i cieszysz się grą przez neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Byl ale co z tego wynika ? wiekszosc olala klan nie bylo trenow itp .. poprostu bezsesnu bylo to trzymac graly moze 3 - 4 osoby... nie chwal sie..rozumiem ze grasz grales w jakims klanie dobrym?dopiero wtedy mozna mowic czy sie gra dobrze czy nie bo ffa nic nie znaczy... Co do gry to mozesz miec pirata i generator kluczy polskie serwery sa i tak skrakowane...a watpie zeby taki klan aspirowal w wczesnej fazie wyzej niz 2-3 liga pol....POzdrawiam...Klan istnial z rok temu ...3 miechy ? jeszcze duzo nauki przed Toba;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ostatnio grałem w wolfa... przelazłem całego w 4 dni... (chyba...) ale takk szczerze to Q3, D3, i MOHAA rox.... rtcw to deko smęt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ale wolałbym zagrać w MoHAA (Stalingrad the best :) )dokladnie !! widze ze wiedz na czym rzecz polega :) albo miasteczko tez wypas :) a wogule Mohaa ma najlepszy multiplater... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 SlaveBlade ehhhh my mowimy o multi nie o singlu...jak oceniasz gry typowo na multi pod wzgledem singla to to jest troche dziwne.... o gustach sie nie dyskutuje..a moze....jak dla mnie cala przyjemnosc rtcw polega na grze zespolowej...rozne klasy jak medyk loit eng snajp pf...a nie jak w q3 rzeznia totalna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Byl ale co z tego wynika ? wiekszosc olala klan nie bylo trenow itp .. poprostu bezsesnu bylo to trzymac graly moze 3 - 4 osoby... nie chwal sie..rozumiem ze grasz grales w jakims klanie dobrym?dopiero wtedy mozna mowic czy sie gra dobrze czy nie bo ffa nic nie znaczy... Co do gry to mozesz miec pirata i generator kluczy polskie serwery sa i tak skrakowane...a watpie zeby taki klan aspirowal w wczesnej fazie wyzej niz 2-3 liga pol....POzdrawiam...Klan istnial z rok temu ...3 miechy ? jeszcze duzo nauki przed Toba;) Zapraszam na grę , mój kumpel stawia server i ja zbieram squad, zagramy...zobaczysz że trzy miechy to dla mnie wystarczająco dużo, uwierz mi na słowo...albo przekonaj sie w grze i przeczytaj trochę uważniej-"..nie chwaląc się.." to miało tylko zachęcić do założenia klanu i rozpoczecia jakiś rozgrywek.... CO DO Drugiego twojego posta bnb zgadzam się w 100% pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja gram wiele miesięcy i niemożna powiedzieć że gram dobrze w wolfa, ale chętnie byłbym spectatorem w pojedynku maciex vs bnb tylko kiedy i gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Zapraszam na grę , mój kumpel stawia server i ja zbieram squad, zagramy...Ok, kiedy i jaki IP oraz jaka wersja i mapa?? Mogę też dolączyć z przyjemnością choć MOHAA i Objective to jest to :twisted: , ale wolfa też cenię za klasy. Jeszcze jedno dobrze by było chyba przezucić ten topic na gry tam można by więcej ludzi znależć a i pasował by tam lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ja jestem też chętny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 kumpel ma niestety tylko demo bo nie kombinował jeszcze z CD_Keyem w full wersji więc zagralibyśmy w demo albo na mp_beach albo trenchoast....ale najpierw trzeba zbić jakieś teamy (np. do mp_beach) do trenchoast juz mniej..nawet mogłoby być 1vs1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Demko jest ok, najlepiej beach :twisted: . Ważne aby była równa(parzysta) liczba graczy. Podajcie czas i IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 dobra już kombinuję....niedługo podam dokładne info....ale najpierw trzeba zebrać teamy...nerq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...