Tomszyn Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam, moje pytanie dotyczy możliwości modyfikacji GF 7950GT na jego odpowiednik w Quadro. Riva tuner niby ma opcję która na to pozwala i Windows rzeczywiście wykrywa kartę jako Quadro ale już 3d Studio nie da się w ten sposób oszukać. Proszę o odpowiedź osoby którym się to udało. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sula Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 O ile się dobrze orientuje to trzeba jeszcze "Quadrowe" stery zainstalować. Chociaż nie ręcze ,że to prawda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Z tego co wiem seria 7xxx jest niemodowalna (za wyjątkiem jakichś modeli przeznaczonych do laptopów). Co prawda nie interesowałem się już dawno tym tematem(kiedyś zmodowałem GF3/4 i 6600GT rec A2 na PCI-E), ale nie przypominam sobie by w temacie serii 7 coś się zmieniło. Jak coś , info szukaj na forum guru3d.com w sekcji Riva Tuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kurczak_w_5smakach Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam, moje pytanie dotyczy możliwości modyfikacji GF 7950GT na jego odpowiednik w Quadro. Riva tuner niby ma opcję która na to pozwala i Windows rzeczywiście wykrywa kartę jako Quadro ale już 3d Studio nie da się w ten sposób oszukać. Proszę o odpowiedź osoby którym się to udało. Pozdrawiam, Tomek tu masz temat dotyczacy tych kart -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=186724 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...