Skocz do zawartości
pawel6582

Kilka Zasilaczy Do 200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie będę oryginalny szukam zasilacza. Cena to max 200zł. Od dawna przeglądam rózne fora na necie i właściwie dalej nie wiem co kupić... Zasilacz powinien być w miarę cichy (cichszy niż Procomp 450W...) nie zależy mi aż tak bardzo na super cichym wiatraku tylko na tym aby nie było pisków, ćwierkotań i innych dzikich odgłosów elektroniki. Od razu chciałbym się Was spytać o kwestie wtyczki P8 (tej 8pin :wink: ) mam płyte która ma takie gniazdko obecnie jest podłączone tylko 4 pin tam i właśnie czy powinno się tam podłączyć koniecznie to 8 pin czy może zostać na 4 ogólnie od czego to zależy? Mój sprzęt to Pentium D 820, Gigabyte 7600gt, jeden hdd, nagrywara, kilka wiatraków. Ogólnie nic nie będę wymieniał tylko dokupie ramu i zmienie dysk.

Te zasilacze wpadły mi w oko: (doradźcie coś, aha zasilacz nie musi być nowy, ważne żeby miał gw i był do 200zł)

- Be Quiet! Straight Power E5-350W

- Tagan TG380-U01 Black

- Antec Earth Watts 380W

- nieraz można jeszcze wyrwać tagana 430W U15 albo U22 do 200zł :damage_wall:

- myślałem jeszcze o corsairze vx450W ale jak zobaczyłem, że ludzie się skarżą na jego piski i ćwierkotania to zwątpiłem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Antec lub BQT. Co prawda ten Antec to najniższa seria, ale przyzwoita. Do BQT tez sie przekonałem i zdaża się, że je montuje. Skorzytaj sobie z porównania tych zasiłek na zasilacze.info > Acha i masz liste zasiłek od 150 do 200 ista

Choć z drugiej strony masz za 209zł Chieftec GPS-500W. -3% bo chyba jescvze działa to hasło Mikołaj na tej stronie to daje ci 202zł i masz 500W a nie 380 czy 350W.

Edytowane przez aTom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia. Może i brakuje szczegolie zdjęć no i te odjechane kolorki, ale jesli czegos szukam to pierwsze to tam zaglądam, bo nie znalazłem lepszej niz u nich wyszukiwarki i sortowania produktów a co jakis czas potrzebuje jakieś specyficznej obudowy. Poza tym nie mają flasha na stronie i nie muli mi sie przeglądaka. Ostatnio dodali nawet sporo chłodzenia infostrefa.info tylko psia kość znowu bez zdjec :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi