mon21 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam Prosze co polecacie , jaki lcd 32 do 2500 zł. Zastanawiam sie nad : LG 32LC2R - LCD LG 32LC41R LG 32LC52 telewizor do ogladania cyfry i dvd moze czasami x360 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Z czystym sumieniem mogępolecić taki TV LCD: LG 32LX2R :) ale rozumiem że do 2.5tys wiec nie da rady no chyba ze wyściółasz te 5stów bo to są naprade dobre sprzęty(wyższa półka niż te co wyminiłeś i wygląd łądniejszy) P.S Mam taki 26" :) a z tych co wymieniłeś tego bym nie polecał: TV LCD 32LC2R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kurczak_w_5smakach Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 http://www.sirius.pl/audio_video/towar_cen..._gwarancji.html i jeszcze sporo zostanie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) mam LG 32LC52 i mogę go polecić...bardzo fajny telewizorek :) tylko jedyne co mi w nim przeszkadza to słabe głośniki. A tak ogólnie to fajny wygląd (obudowa błyszcząca, komuś może przeszkadzać, ale mi sie podoba :)), co dla mnie ważne 2xHDMI. Mam podłączoną kablówkę no i myślałem, że nie będzie to dobrze wyglądać ale się zdziwiłem i wygląda całkiem fajnie a co dopiero po podłączeniu cyfry. Jak masz jakieś pytania to pisz... Edytowane 31 Grudnia 2007 przez konios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mon21 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 http://www.sirius.pl/audio_video/towar_cen..._gwarancji.html i jeszcze sporo zostanie;) a co to za firma MIRAI?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 firma która trzeba omijac szeroooookim łukiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misio_Pysio Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 firma która trzeba omijac szeroooookim łukiem :) miales wogole doczynienia z tymi telewizorami czy tak sobie piszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Miso Pysio to jest firma podobna do samochodów chińskich próbujących ostatnio podrabiać europę. Po prostu szmelc z wyświechtanymi parametrami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misio_Pysio Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Miso Pysio to jest firma podobna do samochodów chińskich próbujących ostatnio podrabiać europę. Po prostu szmelc z wyświechtanymi parametrami. ale widziales wogole na oczy te telewizory? testowales je? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Ja tam je widziałem, wyglądają jak każde inne. Matryce i elektronika zapewne pochodzą również od tych samych dostawców :) Tu najlepiej by się wypowiedział o nich ktoś kto servisuje telewizory i widzi co mają w środku. Równie dobrze można napsać o takiej mancie że to szmelc bo polskie i w chinach robione, a ludzie sobie chwalą... down -> o.0 jak dla mnie wyglądaly normalnie, z resztą co ma jakość plastiku obudowy do tego co jest w środku :P Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) A widziałes jak badziewiaście wykonane są te telewizory, plastiki jakieś takie powywijane jakby od gorąca no w ogóle masakra, pilot jak zabawka. Rok temu jak kupowałem LCDka to sprzedawca chciał nam takiego wcisnąć tyle że 27 cali bodajże, ale wziąłem LG 26LC2R i jak dla mnie jest super. Cena też była spoko bo akurat sie trafiła promocja. Sprzedawca wciskał tego Miraia bo miał niezłą odpałke od niego bo cena w ciągu tygodnia spadła o 300 plnów:D. EDIT: a i żeby nie było że obejżałem jakąś jedną felerną sztuke, obejżałem 3 i wszystkie były takie same:) Edytowane 1 Stycznia 2008 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 ale widziales wogole na oczy te telewizory? testowales je?Mój brat sprzedawał to coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...