L!z@rD Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mam Viste Ultimate 32bit,sciągnąłem stery ze strony creative i przy probie instalacji wyskakuje błąd[setup nie może odnalezc urządzenia] Zaznaczam że na XP wszystko działało ok.Probowałem rownież sterow z płyty te się zainstalowały ale po restarcie wyskakuje komunikat,że nie mozna odnalzec karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S22 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Duża ilość użytkowników Visty skarży się na ten problem, czasami jak już wykryje urządzenie, sterowniki nie pozwalają na obsługę niektórych funkcji programu/karty. Creative miał problemy ze sterownikami. Dopiero teraz (po roku od wejścia Visty) rozwiązał ten problem. Wyczytałem o tym na jakiejś stronie.. (mój pierwszy post ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 "Creative miał problemy ze sterownikami." bardziej odpowiednie byłoby: Creative ma problemy ze sterownikami. szitowata firma. daliby komus specyfikacje to zaraz by sie pojawily jakies normalne sterowniki. na viste szczam(poki co), a do mojego fatalszity, gdzie jak wol na boxie bylo support xp i xp64 do tej pory nie ma porządnego sterownika szmaciarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jest mam rozwiązanie problemu. Mam nadzieje ze pomoże to innym.Trzeba sciągnąc inne stery(nieoficjalne) http://www.youp-pax.org/viewthread.php?tid...;extra=page%3D1 Wszystko działa ok oprocz konsoli(ale to mozna naprawic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...