Grucela Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Mam taki problem, poskladalem nowy sprzet Abit KT7A Duron 650 128 MB 133, 256 MB 133, U5 30 GB , GF 2 MX 400 32 MB PixelView... Było tak : dostalem dzisiaj procka, no to odrazu u suchego go przetestowalismy smigal na 1060 Mhz... nastepnie wszystko spoko proc siedzi u mnie na Abicie, zainstalowalme wszystkie nowe stery viapacka, najnowsze detonatory (probowalem najpierw starsze), i wszystko dziala dobrze gry nawet spoko, tylko jest problem w 3d marku (2k1 SE)wyskakuje mi w czasie 1 testu albo do windy albo wogule reset, sciagalem patche do 3dmarka itd.. nic nie dziala HELP !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLa Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 mialem podobnie na za bardzo podkrecony procesorze zmniejsz nieco czestotliwosc i przetestuj wtedy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 mialem podobnie na za bardzo podkrecony procesorze zmniejsz nieco czestotliwosc i przetestuj wtedy hehe wlasnie ja testuje juz na odkreconym... temp 31 * wszystko inne smiga: - mohaa 1024 32 bity full detal - q3 1280 32 bity full detal all plynie... wszystko jeszcze przy odkreconym procu co jest ?? HELP dlaczego 3dsmark nie chodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie masz sie czym przejmowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie masz sie czym przejmowac.hehe latwo Ci mowic nowy sprzet chcialem zobaczyc jak smiga 3dmark :) tym bardziej ze u suchego puszczalismy 3dmarka i caly przechodzi na taktowaniu 950 MHz (R8500 8RDA+ DDR) i nawet wynik 7100... wiec cos jest u mnie zwalone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 u mnie bylo podobnie to zwiekszylem napiecie na cpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Moim zdanie wina pamiątek ustaw je na 266 i zobacz czy śmiga jesli tak to je wymień :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 u mnie bylo podobnie to zwiekszylem napiecie na cpujuz na to wpadlem tez zwiekszylem ale dalej to samo... dodam ze system winxp swiezutki bios najnowszy.... czekam jescze na jakies podpowiedzi !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Moim zdanie wina pamiątek ustaw je na 266 i zobacz czy śmiga jesli tak to je wymień :)proc nie podkrecony all default tylko napiecie prockowi zwiekszylem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a karte masz podkrecona ?? jak tak to za bardzo ..mam podobnie ze swoim radkiem czasem mi wyskakuje jak przekrece grafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 raczej wątpliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 o i mozliwe ze masz timingi pamieci zle za ostro poustawiane wiecej nie widze wyjsc jak na odkreconym nie che przejsc .,zrob formata i sprawdz ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 o i mozliwe ze masz timingi pamieci zle za ostro poustawiane wiecej nie widze wyjsc jak na odkreconym nie che przejsc .,zrob formata i sprawdz ;P - nic nie krecone - swiezy system - wszystkie stery zainstalowane dalej kicha.... a przed chwila mi sie PCmark przy pokazywaniu wyniku zawiesil... cos sie niedobrego dzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 zrob reset biosu albo przywroc ustawienia fabryczne ........a tyen abit to na via czy sisi jak na via to jak 4in 1 zainstalowałes ?? mi na pewnym sie explorer cia ....sprawdzony to jest przynajmniej dla mnie 4,45 bo najnowszy to jakas kaszana nie che sie instalowac czasem sie tak zdarza ze sie poprostu win zle zainstaluje jak nic nei pomoze to zrob mu formta jeszcze raz] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 zrob reset biosu albo przywroc ustawienia fabryczne ........a tyen abit to na via czy sisi jak na via to jak 4in 1 zainstalowałes ?? mi na pewnym sie explorer cia ....sprawdzony to jest przynajmniej dla mnie 4,45 bo najnowszy to jakas kaszana nie che sie instalowac czasem sie tak zdarza ze sie poprostu win zle zainstaluje jak nic nei pomoze to zrob mu formta jeszcze raz] thx za rady.. jutro sie bede bawil... tylko teraz cos nowego wyskakuje mi RunTime Error Microsoft C++ :x :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 z tego wynika ze to winna windy ....ten bład juz kiedys widziałem u siebei ...forma cie czeka pozdro szpak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 wreszcie PCMarka przeszedl... http://service.futuremark.com/compare?pcm=1173722 szpak no nie wiem czy to jest wina widny ja juz raz reinstalowalem... ma ktos jeszcze jakies propozycje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 reinstalacja ci takiego błedu w C++ nie usunie .........moim zdaniem powinnienes zrobic Formata i problem zniknie chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ok jakos sie udalo zainstalowalem starsze viapacki na nowe i chodzi 3dmark... http://service.futuremark.com/compare?2k1=6156081 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...