Gość MaRuH Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 asdad napisał(a): tylko jezeli zaoszczedze 10zł to urwe wam jaja za to ze musialem czekac 2 tygi zeby pograc sobie w nowe gry :P My nie wróżki i nie wiemy o ile ceny spadną także nie masz podstaw aby nam je wyrwać :-P hehe, ja też bym poczekał trochę zawsze to jakiś pieniądz zaoszczędzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdad Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 jeszcze pytanie: miedzy 667mhz i 800mhz ramu jest duza roznica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxadik Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 roznice zauwazysz tylko w benchmarkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 ja mam 667 i nie widze roznicy :) moze dlatego ze nie mam innych :D teoretycznie roznica jest, choc za bardzo jej nie odczujesz. moje 667 chodza na 775 i tez nie czuc roznicy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdad Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) i przy podkrecaniu tez bedzie trzeba podkrecac ramy odezwe sie jutro poniewaz budżet zwiekszy mi sie o pare setek smilies/tongue.gif powiedzcie mi ile mniej wiecej moge wziac za stare czesci athlon 2500+ radek 9600se 1280 ramu (2x512 i 256 - 400mhz kingstone i elixir(256)) epox 8krai codegena 300w nie licze za darmo go dorzuce do proca :P to powiem wam konkretna cena jaka przeznacze na kompa Edytowane 1 Stycznia 2008 przez asdad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 My tu raczej wycen nie robimy,bo i tak z tym różnie jest . Popatrz sobie na Allegro po cenach Wyciągnij średnią i będziesz miał.Zasilacz weź wyrzuć do kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 procek zalezy na jakim rdzeniu... grafa 40zł max :lol: mobo 70 (100 jak bdb oc ma :P ) ceny z glowy ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...