Farmaceuta Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Witam też mam pewien problem dziś mi przyszla klawiatura odrazu podlaczylem zainstalowalem sterowniki wszystko ok swieci lecz panel dotykoway mi nie dziala choc sie swieci nie wiem co zrobic, prosze o pomoc. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Doszła do mnie dziś lycosa. Zrobiła wizualnie bardzo pozytywne wrażenie ale po podłączeniu górna strzałka nie działała O_O ale już jej coś się odwidziało i jest okej. Dotykowy panel działa dziarsko. Sterowników nie isntalowałem na razie, podłączyłem ją pod lapka i jest jak na razie przyjemnie poza głośnością klawiszy ;/ i ogromnym brudzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 mam pytanie czy istnieje mozliwosc zaprogramowania konkretnych klawiszy aby tylko on były podświetlane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikoSS Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 marek123 napisał(a): mam pytanie czy istnieje mozliwosc zaprogramowania konkretnych klawiszy aby tylko on były podświetlane ?Tylko klawisze WSAD. Reszta nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Klawiatura wygodna i godna polecenia, ale ja mam z nią problem. Czasami nagle klawiatura robi sobie dyskotekę, czyli raz świeci całość raz nic lub tylko WSAD, chodzi tak z 10 minut czasami i przestaje, pisanie podczas tej dyskoteki jest niemożliwe, bo naciśnięcie np. litery x spowoduje napisanie xxxxxxxxxxxx lub nie zadziała. Jak nie przechodzi to trzeba ją wyjąć z USB i ponownie włożyć. Mam również myszkę Lachesis i ta też głupieje. Albo kursor mi ucieka, albo nie działa po starcie Windy i trzeba ją wyjąć i włożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No pieknie...pierw poczytalem o DA i zrezygnowalem, bo za taka kase taki zawodny sprzed dawac ludzia...teraz to samo mam z lycosta. Po przeczytaniu paru postow na bank rezygnuje z takiego dziada :) Logitech Illuminated bedzie musialo wystarczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ilear napisał(a): No pieknie...pierw poczytalem o DA i zrezygnowalem, bo za taka kase taki zawodny sprzed dawac ludzia...teraz to samo mam z lycosta. Po przeczytaniu paru postow na bank rezygnuje z takiego dziada :) Logitech Illuminated bedzie musialo wystarczycA ja się przesiadłem jakiś czas temu z Lycosy na Illuminated i jestem baaardziej zadowolony, wprawdzie z Razer-em nie miałem żadnych problemów, to jakość wykonania, ten tandetny plastik nie przypadł mi do gustu . Na Illuminated też da rade grać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 hyper_2002 napisał(a): A ja się przesiadłem jakiś czas temu z Lycosy na Illuminated i jestem baaardziej zadowolony, wprawdzie z Razer-em nie miałem żadnych problemów, to jakość wykonania, ten tandetny plastik nie przypadł mi do gustu . Na Illuminated też da rade grać ;) No ja tez wybralem illuminated, ten Razor mnie dobija - takie ceny a sprzet gorzej niz z chin..masarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Czy zna ktoś sposób żeby lycosa swieciła się cały czas ( klawisze ) ? bo ciągłe bawienie się touchpadem jest mało wygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Niestety, do dzis tego szajsu nie jestem w stanie opanowac - w Windowsie zawsze sie swieci jak ustawie, ale w grach robi co chce i jak chce - do tego zaczely sie zacinac klawisze oraz niekotre przestaja dzialac :P Recepta jest tylko wyjecie jej z USB i ponowne wpiecie - ogolnie to jak na sprzet za taka kase, ktos sobie robi jaja z ludzi chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mam Lycosę od wczoraj, i wszystko ok po za tym że nie działa mi panel dodykowy-konkretnie jedna funkca zmiana profili kiedy naciskam logo Razera (w conosli jest ustawione dozowlone zmienianie profili) Ma ktoś z Was tak?Puszczać na gware? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 U mnie też przestał działać panel dotykowy (z dnia na dzień, bez przyczyny). Odłączanie z USB nie pomaga. Trzeba będzie wykorzystać gwarancję... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...