yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 http://www.thermaltake.com/products/cases/6000.htm http://www.sirius.pl/news.php?id=364 prezentują się ładnie ciekawe jak ceny :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 http://www.thermaltake.com/products/cases/5000.htm jeszcze jeden :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 fajne te obudowy Chieftec - troche zmieniona klapka z przodu, dodany jakis bajer z zegarkiem i wytloczenie na bocznej sciance i juz mamy cudowna obudowe ThermalTake - jednym slowem nic nowego TU link do oryginalow (IMHO ladniejszych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 fajne te obudowy Chieftec - troche zmieniona klapka z przodu, dodany jakis bajer z zegarkiem i wytloczenie na bocznej sciance i juz mamy cudowna obudowe ThermalTake - jednym slowem nic nowego TU link do oryginalow (IMHO ladniejszych) muszę się z tobą zgodzić. faktycznie ładne. a można to gdzieś kupić w polsce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 fajne te obudowy Chieftec - troche zmieniona klapka z przodu, dodany jakis bajer z zegarkiem i wytloczenie na bocznej sciance i juz mamy cudowna obudowe ThermalTake - jednym slowem nic nowego TU link do oryginalow (IMHO ladniejszych) muszę się z tobą zgodzić. faktycznie ładne. a można to gdzieś kupić w polsce? np w MINT ale najpierw sprawdz czy sa w ACTION bo to z tego samego magazynu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Action jest oficjalnym dystrybutorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Action jest oficjalnym dystrybutoremtyle to i ja wiem - mi chodzilo o to ze MINT czerpie z zasobow ACTION (doslownie - obie firmy sa w jednym budynku o ile mnie pamiec nie myli) :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Action jest oficjalnym dystrybutoremtyle to i ja wiem - mi chodzilo o to ze MINT czerpie z zasobow ACTION (doslownie - obie firmy sa w jednym budynku o ile mnie pamiec nie myli) :o zgadza się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Właśnie przeglądam strony Modecom, też mają niezłe sprzęty tylko za cholere nie moge znaleźć cen. Nie wiecie gdzie są? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Właśnie przeglądam strony Modecom, też mają niezłe sprzęty tylko za cholere nie moge znaleźć cen. Nie wiecie gdzie są? np.: http://www.komputronik.pl chyba najtaniej ja myślałem nad Prostation-em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ja myślałem nad Prostation-em A ja nad Imperial, ten czujnik temp. , turbo cooling, wyglaąd :D ech, tylko ciekawe ile takie cudo kosztuje. a te zasilacze Hunt Key wporzo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ja myślałem nad Prostation-em A ja nad Imperial, ten czujnik temp. , turbo cooling, wyglaąd :D ech, tylko ciekawe ile takie cudo kosztuje. a te zasilacze Hunt Key wporzo? kumpel ma i OK. a mi ciężko rozstać się z Enlightem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zobaczcie na www.modecom.pl Ja mam FELL V A co do posta czy zasilacze Hunt Key dobre... Są super 300wat i chybanajcichszy jaki znam. Miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zachwycacie sie Chieftecem, ModeComem , czy Enlightem, to kazdy moze sobie kupic A taka ?? ma ktos z Was ?? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zachwycacie sie Chieftecem, ModeComem , czy Enlightem, to kazdy moze sobie kupic A taka ?? ma ktos z Was ?? :mrgreen: Hyhh ;> Kiedyś sąsiad taką miał. :> A wracając do tematu, to te oboduwo są ładne, ale jestem ciekawy jak z wydajnością. :) Ja mam jakieś Joya ( z przesuwany pokrywą i zasilaczem pionowo ustawionym ) Teraz nad jakimś big towerem myśle, ale nie ma ciekawych w Mode Comie :( Może ktoś się uzywał tej obudowy : Jak się sprawuje ? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Teraz nad jakimś big towerem myśle, ale nie ma ciekawych w Mode Comie :( Ty to masz wymagania! Co Ci sie w Mode Com nie podoba, czego np. brakuje Imperialowi? sprawdzałem ceny - jakiej 350 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 a ta ? Wlasnie sobie qpilem 8) TUTAJ mozna wiecej poogladac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ja myślałem nad Prostation-em A ja nad Imperial, ten czujnik temp. , turbo cooling, wyglaąd :D ech, tylko ciekawe ile takie cudo kosztuje. a te zasilacze Hunt Key wporzo? kumpel ma i OK. a mi ciężko rozstać się z Enlightem Ja mam bardzo fajna :D Polecam bardzo cichutkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zachwycacie sie Chieftecem, ModeComem , czy Enlightem, to kazdy moze sobie kupic A taka ?? ma ktos z Was ?? :mrgreen: Hyhh ;> Kiedyś sąsiad taką miał. :> A wracając do tematu, to te oboduwo są ładne, ale jestem ciekawy jak z wydajnością. :) Ja mam jakieś Joya ( z przesuwany pokrywą i zasilaczem pionowo ustawionym ) Teraz nad jakimś big towerem myśle, ale nie ma ciekawych w Mode Comie :( Może ktoś się uzywał tej obudowy : Jak się sprawuje ? ;> Taki suxx że to szok :lol: Miałem przez 2 tyg. i jaknajszybciej opchnąłem :wink: Gorsza od Codegena na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Julek Ty piszesz o mojej obudowie ????????? albo innym ModeComie ??????????? Jak tak to chyba Ci padlo na mozg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Teraz nad jakimś big towerem myśle, ale nie ma ciekawych w Mode Comie :( Ty to masz wymagania! Co Ci sie w Mode Com nie podoba, czego np. brakuje Imperialowi? sprawdzałem ceny - jakiej 350 zeta. Zief.. :) Powiedzmy że za ładna obudowa aby ją troche przerobić. :P A taka, to mi rybka będzie. ;> Mój Joy już jest przerobiony troche. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Powiedzmy że za ładna obudowa aby ją troche przerobić. :P A taka, to mi rybka będzie. ;> Mój Joy już jest przerobiony troche. :> to może kup sobie kawałek blachy i sam sobie zrób, wtedy nie bedzie ci szkoda ... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Ja tam preferuje prostote wykonania dobre materialy ! i przedewszystkim zeby nie byla festyniarska dlatego wybralem jedynego slusznego Enlight'a 7237 :D I jestem bardzo z niego dumny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 heh ja tam jakiegos codegena ale mi nie szkoda chociaz go ciac a i tak mam caly czas bez bokow obudowe pod stolem wiec wiecie :D a obok sobie siedzi obudowa z 386 z WC wiec mi te obudowy rybka :P wieksza satysfakcja jak np takiego imperiala sie samemu zrobi ze zwyklej obudowy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 http://www.thermaltake.com/products/cases/6000.htm http://www.sirius.pl/news.php?id=364 prezentują się ładnie ciekawe jak ceny :?: obudowa jest wprost zajebista ciekawe ile bedze kosztowac, bo wydaje mi sie ze na pewno powyzej 1000zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Sprzedam Chiefteka DX-01W :) http://www.allegro.pl/showitem.php?item=5953950 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...