Skocz do zawartości
Sh4d0W

R9700 @ 9800

Rekomendowane odpowiedzi

Więc po pierwszych testach ... jest marnie :). Być może coś źle zrobiłem przy modzie, ale w obecniej sytacji w 3D sMarku 2001SE nie zanotowałem żadnej róznicy. Rano będę wypoczęty to coś więcej pokombinuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja rzerobilem swojego ale dalej pokazuje w widowsie 9700PRO a nie 9800 :( aha jaki plik tam trzeba wybrac ati2mtag.sys mam ich 4 w katalugu windowsa ???

no no niby sie udalo pokazuje mi 9800 :lol: tylko szkoda ze w opcjach graficznych karty w zakładce OpenGl mam opcje z Radeona 8500 tzn. Smoothvision I Quality Performance i Anizo bez wyboru Q lub P a w zakładce direct 3d mam Smoothvision II a nie 2.1 ale jakiś tam boost chyba jest a może to tylko wyobrażnia? no ale 9800 pokazuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie po zamianie 9700 PRO > 9800 wynik w 3dmarku 2003 spadł o 1000! więc podziękuję za takie modowanie.

A moze nie umiesz zmodowac :?: :lol:

tak ładnie umiesz wyjaśnić instalke pod 2k to może wiesz jak zainstalować pod win 9x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie po zamianie 9700 PRO > 9800 wynik w 3dmarku 2003 spadł o 1000! więc podziękuję za takie modowanie.

A moze nie umiesz zmodowac :?: :lol:

tak ładnie umiesz wyjaśnić instalke pod 2k to może wiesz jak zainstalować pod win 9x

Pod 9x chyba sienie da :(

Wczesniej byl jakis beta patch pod RivaTuner ktory zmienial 9500@9700 ale z 9800 jeszcze sobie nie poradzili pod 9x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanko:

Mam Radeona 9700(bez PRO) i po przerobieniu na 9800PRO mam skok w punktach w 3DMarku03 tylko o 100.

Czy muszę najpierw przerobić na R9700PRO a dopiero później na 9800Pro?

a tak przy okazji to przerobiłem go na omegach bo na tym ati2mtag mam czarnu ekran.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...