mistrz456 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam posiadam taki sprzęt Gigabyte GA-M55S-S3 7900gs (podkręcona 588MHZ rdzeń i 918 pamięci!) 2gb ram 533mhz (goodram) też podkręcony 3-3-4-10 (dziwne bo w programach i innych cudach pokazuje 3-3-4-18) Athlona 64 6000+ (X2) i zasilacz Chieftec 450 i mam problemik ponieważ od zmiany procesora (z athlona 3800) komp dziwnie zawiesza się (teraz włączyłem 3dmark 2001 i za chwile zwiecha i czarny ekran) wczoraj też jak odpaliłem emule zaczeło coś piszczeć w kompie ale zauważyłem że na jednej partucji jest za mało miejsca usunołem dane i niby nie piszczy smile.gif i zauważyłem że problem pojawia się kiedy tylko emule jest włączony inczej problemu nie ma smile.gif proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A szanowny kolega raczyl ponownie postawic system po zmianie procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz456 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Niestety nie ale mówiono mi że nie trzeba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Moze sie zdarzyc tak, ze windows doinstaluje sobie co tam potrzebuje ale zwykle jest jednak tak, ze system trzeba postawic od nowa bo dwurdzeniowy procek mimo, ze tez athlon to zupelnie inna konstrukcja do ktorej windows potrzebuje zupelnie innego kernela. W zwiazku z powyzszym niektorym system jakos tam chodzi po zmianie procesora, czesto pojawiaja sie jednak klopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...