darch Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 mam okazje zakupic naprawdę tanio notebooka toshiby z niemiec używane 1rok celiny 1.2giga na procu i 128 albo 256 ramu 20giga hdd bedzie kilka sztuk(możemodel)i na co zwrócić uwagę przy wyborze? jak się zużywają laptoki co powinny mieć na wyposazeniu minimum ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja uzywam najwyzszego modelu Satelite i jestem bardzo zadowolony, zwroc uwage na: 1. w jakim stanie jest bateria, bo nowa albo regeneracja to koszt ok.300zl 2. patrz czy jest sieciowka 3. no i jaka jest grafa 4. mysle ze on powinien miec juz DVD chyba wszystko jak cos sobie jeszcze przypomne to napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 dzieki Black Raider coś jeszcze?? i jaka grafa w takim notebooku może być???wogóle jakie sa grafy w noteobokach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 to zalezy od notebooka, ja korzystam z toshiby i tam jest pamiec przydzielana automatycznie w zaleznisci od potrzeby, inne maja przydzielane programowo, mysle ze tam juz powinnienes miec przynajmiej cos z 32Mb na grafie, a zobacz jeszcze czy wyswietlacz trzyma sie w kazdej pozycji jak go otworzysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...