Nicko13 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Byłem na imprezce w gdańsku,ale nie kojarze tej dziewczyny,być może było to jakiś czas temu.Jak myślicie napisać do niej,czy za bardzo desperacko do tego podchodzi? Ogólnie to się uśmiałem ładnie z tego ,no ale cuż życie. http://www.videownia.pl/index.php?id=df4cb...80755c84d5c59da Komentarze mile widziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) stare, ale fajnie nawet spreparowana stronka Edytowane 31 Grudnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) trzynastolatku ten nikos jest dobrze zbudowanym studentem a nie gimnazjalistom ;] a tak poważnie to laha niezła z niej Edytowane 31 Grudnia 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nicko13 ale miałeś branie i to nie tylko damskiej części imprezy !! http://www.videownia.pl/index.php?id=713ad...5a440edfc378f3a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) trzynastolatku ten nikos jest dobrze zbudowanym studentem a nie gimnazjalistom ;] a tak poważnie to laha niezła z niej Panie trzynastolatku :) ja jestem studentem ,i całkiem nieźle zbudowanym dawne fotki są gdzies w topicu siłownia ;) btw Ciebie też z tamtąd kojarze tylko wtedy miałeś avka z Johnem z lost bodajże :) Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 a tak poważnie to laha niezła z niejMasz do niej nr tel.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Panie trzynastolatku :) ja jestem studentem ,i całkiem nieźle zbudowanym dawne fotki są gdzies w topicu siłownia ;) btw Ciebie też z tamtąd kojarze tylko wtedy miałeś avka z Johnem z lost bodajże :) żartowałem przecież... tez Cie pamiętam z topicu o siłce jak jeszcze był bardzo popularny ;) misico chciałbym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 misico chciałbym :DHmm... mnie chciałbyś? Ale ja wolę dziewczyny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 misico--> żeński nick imo :P atak na powaznie to uważaj bo w moim mieści pojawi sie transparent ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...