Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 400 lub 500 watow za 100zlNa tym sie nie oszczędza... Ilość watów na tabliczce nie zawsze mówi o tym ile ten zasilacz może dać. Modecom MC 400W albo Amacrox 450PFN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) wiem ze sie nie oszczedza ale jak mowielm plyte slabsza chcialem na troszke a zasilacz tez nie za 200zl puki co. obecnie siedze na tym qoltecu i za niego dalem 200zl kiedys wiec wiec co to znaczy dobry zasilacz a modecoma nie chce bo mialem wczesniej i juz ne chce tej firmy Edytowane 2 Stycznia 2008 przez SCREAMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ok 1 pytanie co do palita. mam tu 3 te same z roznym taktowaniem,. rozumiem ze ta z najwiekszym bedzie najlepsza czy tez poporstu oni ja podkrecili a sa to te same karty? http://www.gral.pl/preview/PalitMicrosyste...V2xDVIPCI-E_68/ http://www.gral.pl/preview/PalitMicrosyste...V2xDVIPCI-E_89/ http://sklep.benchmark.pl/pelny_45150.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Te 2 (2 i 3) są takie same i mają takie same taktowania, bierz sonic+ bo lepiej sie kręci i ma pamięci 1ns. Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 no fakt pomylilem sie a jak jest z glosnoscia tej grafy? bo np teraz siedzena gf6600 gigabyte i ten wentyl to masakra... jak z palitem bo czytam ze tez lipa wiec nie wiem czy przez to tego radka nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) takie zasilacze 500W za 100zł to są no-name Jak chcesz kupić dobry, nowy zasilacz to polecam Amacrox Warrior AX-400PNF za 120zł Mocny, wytrzyma takie bardziej lajtowe konfigi z C2D, ale niestety jest dość głośny, ale ciche zasilacze rozpoczynają się od 180zł. Np. taki Chieftec HPC jest cichszy od Amacroxa, ale jeśli chodzi o moc to jest w ogóle inna bajka (wiem, bo miałem Amacroxa AX-450PNF, lecz sprzedałem w celu przesiadki na lepszy i cichszy zasilacz, narazie siedzę na Chieftecu HPC i jest sporo cichszy) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Damikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 HPC zdaje się już nie są produkowane. Zastąpiła je seria GPS. W relacji cena/wydajność ładnie wypada Amacrox Warrior AX-450PNF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ok puki co zamowilem tego co wczesniej mi poleciliscie ;] za jakis czas jesli okaze sie ta mocna 350 za slaba to zmienei na cos lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Ech.. Ten zasilacz powinien to spokojnie pociągnąć. Ja mam starego chiefteca 360W z 1 linia 12V 17A i ten zasilacz podczas prime podaje 12.00 (serio), a w crysisie 12.02, mierzone miernikiem oczywiście. (proc 3GHZ, grafa 700/2100, 4 GB ramu) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 A tak z ciekawości - ile ma w tym crisisie na 5-tce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Ja mam 12.15V w stress grafy i proca/memek/mch (orthos blend + 3dmark, sprzęt: msi p35 neo2fr, c2d e4300 @ 3ghz, crucial ballistix 667 2x1gb @ 1050 4-4-4 2.3v, palit sonic 76gs @ 810(770)/1800 1.55/2.3v timingmod, chieftec hpc-420-302-df rev 2), 5.19v i 3.41v Oczywiście mierzone profesjonalnym miernikiem Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Damikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) A tak z ciekawości - ile ma w tym crisisie na 5-tce ?Przed chwila sprawdzone: 5.03 \ Jednak kiedyś Chieftec to była potęga. :) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Fajnie - więc do takiej podstawowej konfiguracji - pd i 8600gt wystarczy mc 300, a 350 to już ze sporym zapasem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 cyz czasem ten sonic gf nie jest podkrecony przez producenta? a tansza wersja 8600 palit jest taki sam tyle ze samemu mozna go podkrecic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie - zwykły ma gorsze pamięci i nie pójdą jakoś extra w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 aha dzięki ;] wiesz moze jak glosno chodzi wentyl w sonic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja mam sonic+ i po włączeniu kompa wyje, ale po wejściu do windowsa w ogóle go nie słychać. Trochę później po większym obciążeniu + OC trochę go słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 hmm sciagnolem sobie manuala do tej plyty http://www.allegro.pl/item287749947_nowa_a...vat_gwaran.html i tu nic nie pisze ze wjedzie proc Pentium E2160 hmm czy ktos mi powie jak wiec z tym jest? bo juz nie mam pewnosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tu masz co obsluguje: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=...amp;modelmenu=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 ok wiec wedlug tego opisu oblsuguje ;] dzieki heh to bezsens ze ksiazeczka plyty w pdf nie pisze ze obsluguje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCREAMI Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 ktos mi powie czemu moj bios widzi 3 gb z groszem a nie4 ramu?? ze xp tyle widzi to wiem ale czemu kuzwa bios??? i jeszcze pytanie., przyslali tego frontiera ,fratron czy jak temu zaslialczowi bylo :P okazalo sie ze jest zwalony bo jak podlacze 2 hdd, dvd i ram to po 2 sekundach sie wylacza komp, bez nich chodzi. (dostane od babki zasilke 25 ampoerow na 1 lini bo ten ma na 2) ale pytaniue jest takie, czy na tym zasilaczu co mam moge kilka dni posiedziec bez strachu?? nie zjaram nic? pewnie tyylko filmy moge ogladac bez grania i obciazania zasilki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...