Skocz do zawartości
gregor666

Lc By 666

Rekomendowane odpowiedzi

hehe no cos tam chyba wsadzilem pod spod a wiec:

CPU E6600@3.6

RAM 4x1GB GEIL BLACK DRAGON

MOBO ASUS P5E

GPU 8600GTS od Galaxy

i WC:

Laing DDC

2xSwiftech MCW30

D-TEK FUZION

BW Advanced 122

Prison Pro v2

Feser One Acid Green

REZ Homemade

Edytowane przez gregor666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otwory w tej budzie juz są fabrycznie, bez kolanek załamanie węza było za duze i nie do przyjęcia.

Temp:

E6600@3.6/1.5V

IDLE 37

STRESS 56

Ale tak jak napisałem wczesniej temperatury wyższe z powodu niefortunnego (ale jedynego mozliwego) umiejscowienia kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i tak nieźle...A co do tych otworów to nie wiedziałem że są fabryczne ;) Ogólnie WC BDB, no i Tygon rox ;)

EDIT: no i powiedz mi jakich złączek używałeś ? 8/10 czy 8/11,2 ? Jeśli 8/11,2 to gdzie kupiłeś kolanko 8/11,2 ? A może tylko nakrętki zmieniłeś ?

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kibelek ładny, rzeczywiście najładniejszy ostatnio, no i kolejne zdjęte chłodzenie z Asusa na x38 :wink: niech zgadnę, suszarka poszła w ruch?? :)

Nie rozumiem tylko co Wy się tak podniecacie zawsze tym Tygonem, jak dla mnie wąż jak wąż, póki się nie załamuje to i innovatek świetnie zdaje egzamin a dużo tańszy... Widzę jakiś "kult" Tygona... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tygon fajny, super przejrzysty i dobrze sie układa, z braku miejsca w budzie nie chcialem ryzykowac, pozatym wszystkiego jest 2m wiec oszczednosc przy uzyciu inno bylaby nieduza.

Chłodzenie z Asusa "wyruszałem", że tak to nazwe. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten zasilacz jest cichy?

Jeden z najcichszych jakie sluchałem w zyciu (nie licząc pasywnych :D ), i te kable, idealne w układaniu.

Od góry podświetlenie też daj...

"Na żywca" jest wystarczająco podświetlone, nie chce robić "żarówy" bo często siedzę w nocy i raczej wole mieć ciemniej niż jaśniej.

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt rewelacja jak dla mnie. Wszystko dobrze dobrane - jest "to cos" i to najwazniejsze :)

Jezeli moglbym cos zasugerowac to - doswietlenie czesci gornej, bo na dole widze ze masz katode. A w sumie gora prezentuje sie najokazalej :) 10cm biala katoda sadze ze by rozwiazala to :) Delikatne swiatlo, tak zeby nie razilo w nocy.

Reasumujac ... jak dla mnie szostka !!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi