gregor666 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Oto moje WC, prosze o komentarze i uwagi. Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Efekt w świetle dziennym jest imo bardzo ładny ... :wink: Lecz jakbyś napisał jeszcze co tam masz pod spodem (procek, ram itp .. ) to było by miło. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Rosti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) hehe no cos tam chyba wsadzilem pod spod a wiec: CPU E6600@3.6 RAM 4x1GB GEIL BLACK DRAGON MOBO ASUS P5E GPU 8600GTS od Galaxy i WC: Laing DDC 2xSwiftech MCW30 D-TEK FUZION BW Advanced 122 Prison Pro v2 Feser One Acid Green REZ Homemade Edytowane 19 Maja 2009 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Podoba mi się ten ramik ! B-) D-tek też..... Teraz oczekuję na paczuszkę od cooling.pl z moim wc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 co to za buda bo przez alkohol niedowidze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Coolermaster Mystique 632 Black Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A wężyki jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A takie same jak i u kolegi. :twisted2: :twisted2: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ładnie, ładnie a jakie temperatury ? Wesołego ! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 ano zimą marne bo mi kaloryfer podgrzewa płyn w chłodnicy ale nie ma innego miejsca na kompa, takie uroki kawalerki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 ta buda mimo nie jest stworzona pod kibel wyglada elegancko* malowałeś sam czy usługa jakaś ?:> » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « *możliwe wina alkoholu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Puszka akrylu matowego w sprayu, papier wodny i troche benzyny, ciach ciach i jest czarne. A w tej budzie obowiazkowa wymiana okna bo coolermaster fabrycznie daje tragiczne szyby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 No no...Tygonek :) To moje WC będzie kolejne z tym fajniusim wężem ;) WC fajne, pokaż budę od frontu, z otwartym bokiem z dalszej perspektywy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jedno z lepszych wc jakie ostatnio widziałem a ostatnio kilka było ładnych. Brawa dla ciebei , że dałeś rade przy takiej budzie wszystko pięknie poukładać. Gratki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Jeszcze dwie foty z wiekszej odległości. Edytowane 1 Stycznia 2008 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dlaczego tak "zamotałeś" połączenie rez=>chłodnica ? Za dużo tych kolanek ;) wystarczyło by jedno i otwór w troszkę innym miejscu. No i podaj temp. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Otwory w tej budzie juz są fabrycznie, bez kolanek załamanie węza było za duze i nie do przyjęcia. Temp: E6600@3.6/1.5V IDLE 37 STRESS 56 Ale tak jak napisałem wczesniej temperatury wyższe z powodu niefortunnego (ale jedynego mozliwego) umiejscowienia kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) To i tak nieźle...A co do tych otworów to nie wiedziałem że są fabryczne ;) Ogólnie WC BDB, no i Tygon rox ;) EDIT: no i powiedz mi jakich złączek używałeś ? 8/10 czy 8/11,2 ? Jeśli 8/11,2 to gdzie kupiłeś kolanko 8/11,2 ? A może tylko nakrętki zmieniłeś ? Edytowane 1 Stycznia 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Głównie 8/11,2 ale kolanka są 8/10. Wszystkie graty (prawie) są z kuling.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 No i powiedz jak wszedł Tygon w 8/10 ? JA kupiłem same 8/10, jak nie będzie pasować rozwiercę i będzie git.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Spoko wchodzi, trzeba tylko dobrze przesmarowac np. mydłem i nie dociągac maksymalnie nakrętek bo sie może wąż skręcić. Wiec jest troche ciężej ale daje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Kibelek ładny, rzeczywiście najładniejszy ostatnio, no i kolejne zdjęte chłodzenie z Asusa na x38 :wink: niech zgadnę, suszarka poszła w ruch?? :) Nie rozumiem tylko co Wy się tak podniecacie zawsze tym Tygonem, jak dla mnie wąż jak wąż, póki się nie załamuje to i innovatek świetnie zdaje egzamin a dużo tańszy... Widzę jakiś "kult" Tygona... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tygon fajny, super przejrzysty i dobrze sie układa, z braku miejsca w budzie nie chcialem ryzykowac, pozatym wszystkiego jest 2m wiec oszczednosc przy uzyciu inno bylaby nieduza. Chłodzenie z Asusa "wyruszałem", że tak to nazwe. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Apdejt: -druga chłodnica czyli BWU 121 z 2 wentylami -czarny Feser -panel Zalmana do zapanowania nad wichrokami -ogólna reorganizacja, czyszczenie i zarwana nocka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 fajnie wyglada ten czarny feser, ladnie sie komponuje z czarna buda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Śliczne LC :) Czy ten zasilacz jest cichy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Od góry podświetlenie też daj... Co do reszty to tak jak poprzednio: pięknie, schludnie i ten Tygon'ek ;) Mój czeka na lepsze czasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Czy ten zasilacz jest cichy?Jeden z najcichszych jakie sluchałem w zyciu (nie licząc pasywnych :D ), i te kable, idealne w układaniu. Od góry podświetlenie też daj..."Na żywca" jest wystarczająco podświetlone, nie chce robić "żarówy" bo często siedzę w nocy i raczej wole mieć ciemniej niż jaśniej. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRym Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Projekt bardzo ładny, ale zdjęcia fatalne i na dodatek wszystkie z jednego ujęcia. Mnie interesuje np jak poprowadziłeś kable z zasilacza a zwłaszcza 24 pinowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Projekt rewelacja jak dla mnie. Wszystko dobrze dobrane - jest "to cos" i to najwazniejsze :) Jezeli moglbym cos zasugerowac to - doswietlenie czesci gornej, bo na dole widze ze masz katode. A w sumie gora prezentuje sie najokazalej :) 10cm biala katoda sadze ze by rozwiazala to :) Delikatne swiatlo, tak zeby nie razilo w nocy. Reasumujac ... jak dla mnie szostka !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...