skyy Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 @gregor 666 very carefully ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaGe Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Jakie odczucia co do Tacensa Ventusa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Dzis kończe i wrzuce test Ventusa w porównaniu z Scythe'ami, Xthermalem i NB na 5,7 i 12V ale niestety na powietrzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zacnie :) bardzo podoba mi się doświetlenie wnętrza komponujące się z kolorem węży :) Użyłeś katod czy listw z diodami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Diody, mają dużą przewagę nad katodami bo niepotrzebują inwerterów które trzeba gdzies chować. Edytowane 17 Lipca 2009 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 I tez sa mocniejsze, i swiatlo ladniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Wszystko wygląda kosmicznie bardzo ładnie zrobione. Kiedy dalsze modyfikacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Już zmieniło się troche prowadzenie węży, musze domówić fesera na dolewke bo coś mało się zrobiło, na chłodnicach wieją Ventusy i narazie więcej zmian nie przewiduje bo teraz czas na autko. PZDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Ponad 3 lata minęło od ostatniego posta w tym temacie, dużo wody przelało się w systemach użytkowników, nasza scena WC zmieniła się nie do poznania, Malik przeszedł na AC , reszta już na emeryturze. A poważnie to faktycznie dużo się zmieniło, dostępność gratów 3 x większa, zainteresowanie 3 x mniejsze. Mój ostatni projekt poszedł w rozsypkę, płyta, proc i ram może już dokonały żywota u innych użytkowników ale reszta została gdzieś w szafie. Tak samo w szafie zostało większość z gratów wc-towych. Ale jako że stara miłość nie rdzewieje (chyba dzięki inhibitorom korozji) przyszedł czas na reaktywację. Tak więc pierwsze primo sprzęt. Tu zmian niedużo, a przynajmniej platforma ta sama. Doszedłem do wniosku, że kiedy brak czasu na "gejming" nie ma sensu wydawać tysięcy złotych na super wypasiony sprzęt a potem używać go do przeglądania neta i dlatego zostaje 775. Na alledrogo zakupiłem E5200, płytę EVGA 650i łyknąłem od forumowicza, tak samo jak i pamięci. EVGA 650i dlatego że pracując w branży nieraz składałem zestaw na niej oparty i urzekła mnie swoim oldskulowym urokiem. Bez cudów, wodotrysków, fullcoverów tylko zieleń laminatu z czarnymi i białymi akcentami, sama esencja. Proc i ram w wersji "eco" bo i po co więcej. Kingmaxy ładnie się komponują z płytą Buda też ta sama po pełnej renowacji, koszyk na dyski wyleciał, czarny mat in&out, szkło. Grafika ta sama bo szkoda fullcovera a stare dobre 8800GT jeszcze spokojnie daje sobie rade. WC stuff: D-tek z zapinką od Maniakalnego zostaje, MCW30 od forumowicza (nieśmiertelna konstrukcja), EK full na 8800 zostaje, Laing z EK topem zostaje, 2x BWA123 zostaje. Pomysł na umieszczenie chłodnic był inny ale niestety za mała buda więc upadł. Podsumowując old'school nadchodzi Stare w nowej odsłonie. Fotosy niedługo. EDIT: Koolance SUX Wszystko ładnie zebrane do kupy i poskładane a tu kap, kap, kap. Koolance 45-ki bardzo ładnie przeciekają, prawie wszystkie. Dopiero teraz znalazłem taki temat na XS-ie. Człowiek myśli że ma super wypas hamerykańskiej myśli technicznej a tu.......zonk :( Edytowane 10 Stycznia 2013 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie ma to jak old school :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...