Skocz do zawartości
gregor666

Lc By 666

Rekomendowane odpowiedzi

Wow, jaką dyskusję wywołałem na ten temat :D Mnie tam nikt nie przekona do kupowania Tygona za nie wiadomo ile, tylko po to żebym potem mógł napisać: wąż TYGON...

Natomiast WC z zielonym płynem zdecydowanie lepiej wyglądało, i ja bym nigdy na czarny na Twoim miejscu nie zmieniał (swoją drogą to sam u siebie wleję czarny, ale tylko dlatego, że mam za free z konkursu na PPC :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łuk Malika icon_wink2.gif Jak się chce to można icon_wink2.gif

Łuk Malika jest do wylotu d-teka a nie do wlotu jak u mnie. :lol:

Zielony mi sie poprostu znudził, czarny tez sie pewnie znudzi po jakims czasie. Kombinowalem nad krwistą czerwienia i taki pewnie bedzie następny kolor.

Mnie tam nikt nie przekona do kupowania Tygona

Pomacaj tygona to nie bedziesz chcial niczego innego.

sam u siebie wleję czarny, ale tylko dlatego, że mam za free z konkursu na PPC

Mam prawie całą butlę acid green więc mozemy sie zamienic :wink2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki za Post Pod Postem ale nadszedł chyba czas na fullcovera na grafike i w związku z tym mam pytanie, czy ktoś miał juz Aquagrafx G92 w ręce? A moze ktos wie czy sa jakies testy, ja niestety nic nie wygooglowalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie REWELACJA :) zrob jaka tapete to sobie wrzuce na desktop :)

Hehe bez przesady, niedlugo mały update bo dostałem covery na karty od Maniakalnego, wyglądają pierwsza klasa. No i chyba fullcover na 8800GT tylko nikt nie umie mi powiedziec czy warto ładować sie w tego AquagraFX'a.

A tak BTW Malik do MillionDollarPc to mi jeszcze dal dal daleko. :-D

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe bez przesady, niedlugo mały update bo dostałem covery na karty od Maniakalnego, wyglądają pierwsza klasa. No i chyba fullcover na 8800GT tylko nikt nie umie mi powiedziec czy warto ładować sie w tego AquagraFX'a.

A tak BTW Malik do MillionDollarPc to mi jeszcze dal dal daleko. :-D

Pozdrowienia

Mowie powaznie - Twoj projekt jest naprawde zrobiony z glowa. Nie ma w nim przesadnych pomyslow, jest za to super estetyka i idealnie ulozenie komponentow. Dlatego uwazam Twoj uklad za rewelacyjny. Poza tym dobr kolorow - rowniez ekstra :)

Co do bloku o ktory pytasz ... osobiscie polecalbym EK, ktorego osobiscie polecam i jestem bardzo zadowolony.

PS.

Jesli chodzi o MDPC - podeslij jakies fajne zdjecia .. to wrzucimy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi