dumpmuzgu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 dlaczego wskazane jest, aby pompa ssala ciecz z reza. a nie np z chlodnicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Bo z reza nie zassa powietrza i sie nie zapowietrzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak chłodnica będzie odpowietrzona to nic sie nie stanie. U mnie układ chodzi bez reza... pęcherzyków powierza brak... odpowietrzam trójnikiem... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Mały apdejt czyli: -doświetlona góra przez Revoltec 2x10cm -zmienione ramki na Corsair'y -Deathadder (ale to juz taki OT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) W zimie masz chyba niezłe temperaturki w tym kompie :D ( komp obok kaloryfera ) :P P.S jakie temp ? Edytowane 23 Lutego 2008 przez BeCkS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Teraz 52 stopnie IDLE (kaloryfer na 3 :D ) i ok. 70 stress. Niestety kompa przenieśc sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie867 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Podoba mi się, tylko pozazdrościć :D Szczególnie druga odsłona przypadła mi do gustu, czarne jest piekne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Świetne WC, ale bardziej podobała mi się pierwsza wersja. Węże były jakieś zielone, czy sam Feser One dał taki fajny efekt w świetle dziennym? Rezik też super, jedno z fajniejszych WC jakie tu widzialem w galerii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Węże są przezroczyste, feser był acid green, czeka w butli na lepsze czasy (jak sie znudzę czarnym to może nastąpi powrót do zieleni). Dzieki za komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie myślałeś przypadkiem nad zastosowanie złączki kątowej pomiędzy CPU a NB ? Układzik wizualnie bardzo ciekawy. Czerń jest ponad podziałami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 NB->CPU wole akurat zrobione łukiem (Tygon pozwala na takie łuki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 LOL, takie łuki to i innovatekiem robiłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 LOL, takie łuki to i innovatekiem robiłem :wink:Grunt to nie skręcić węża...jeśli będzie minimalnie skręcony to już załamanie gotowe nawet w Tygonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 LOL, takie łuki to i innovatekiem robiłem Nie jest tak hop bo odległośc między blokami nie jest duża, a i łuk jest mały. Myśle ze inno by sie juz złamał. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie jest tak hop bo odległośc między blokami nie jest duża, a i łuk jest mały. Myśle ze inno by sie juz złamał. icon_wink3.gif nie jeśli dasz dłuższy odcinek węża :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie jest tak hop bo odległośc między blokami nie jest duża, a i łuk jest mały. Myśle ze inno by sie juz złamał. :wink: Łuk Malika ;) Jak się chce to można ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Wow, jaką dyskusję wywołałem na ten temat :D Mnie tam nikt nie przekona do kupowania Tygona za nie wiadomo ile, tylko po to żebym potem mógł napisać: wąż TYGON... Natomiast WC z zielonym płynem zdecydowanie lepiej wyglądało, i ja bym nigdy na czarny na Twoim miejscu nie zmieniał (swoją drogą to sam u siebie wleję czarny, ale tylko dlatego, że mam za free z konkursu na PPC :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Łuk Malika icon_wink2.gif Jak się chce to można icon_wink2.gif Łuk Malika jest do wylotu d-teka a nie do wlotu jak u mnie. :lol: Zielony mi sie poprostu znudził, czarny tez sie pewnie znudzi po jakims czasie. Kombinowalem nad krwistą czerwienia i taki pewnie bedzie następny kolor. Mnie tam nikt nie przekona do kupowania Tygona Pomacaj tygona to nie bedziesz chcial niczego innego. sam u siebie wleję czarny, ale tylko dlatego, że mam za free z konkursu na PPC Mam prawie całą butlę acid green więc mozemy sie zamienic :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Sorki za Post Pod Postem ale nadszedł chyba czas na fullcovera na grafike i w związku z tym mam pytanie, czy ktoś miał juz Aquagrafx G92 w ręce? A moze ktos wie czy sa jakies testy, ja niestety nic nie wygooglowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Lubię takie klimaty :) . Ogółem Malik style rlz i TAK TRZYMAĆ! Brawo, gratuluję :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak dla mnie REWELACJA :) zrob jaka tapete to sobie wrzuce na desktop :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak dla mnie REWELACJA :) zrob jaka tapete to sobie wrzuce na desktop :)Hehe bez przesady, niedlugo mały update bo dostałem covery na karty od Maniakalnego, wyglądają pierwsza klasa. No i chyba fullcover na 8800GT tylko nikt nie umie mi powiedziec czy warto ładować sie w tego AquagraFX'a. A tak BTW Malik do MillionDollarPc to mi jeszcze dal dal daleko. :-D Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ogółem Malik style rlz i TAK TRZYMAĆ! ale o co je ? o0 Na taką ilość klocków to bude bardzo ładnie wykorzystałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Hehe bez przesady, niedlugo mały update bo dostałem covery na karty od Maniakalnego, wyglądają pierwsza klasa. No i chyba fullcover na 8800GT tylko nikt nie umie mi powiedziec czy warto ładować sie w tego AquagraFX'a. A tak BTW Malik do MillionDollarPc to mi jeszcze dal dal daleko. :-D Pozdrowienia Mowie powaznie - Twoj projekt jest naprawde zrobiony z glowa. Nie ma w nim przesadnych pomyslow, jest za to super estetyka i idealnie ulozenie komponentow. Dlatego uwazam Twoj uklad za rewelacyjny. Poza tym dobr kolorow - rowniez ekstra :) Co do bloku o ktory pytasz ... osobiscie polecalbym EK, ktorego osobiscie polecam i jestem bardzo zadowolony. PS. Jesli chodzi o MDPC - podeslij jakies fajne zdjecia .. to wrzucimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 gregor666 podeślij mi na PM większe foty tego w/cka :D Gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 gregor666 podeślij mi na PM większe foty tego w/cka :D Gratki Jak tylko porobie jakieś fajne nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 New rev: -fullcover EK nickel plated -Laing top EK acetal -Tygon 3400 -2xBWA123 -mała reorganizacja i poprawki lakiernicze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 WOW bardzo fajnie :] btw widze tam swojego advanceta :] Oby tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 poka fotki gdzie są schowane te 2xBWA123 ;) p.s. przy foceniu ISO daj jak najmniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 twój kibel wygląda ekstra ale daj więcej fot ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...