gregor666 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Schowane są dobrze, ja ich wcale nie widze :wink: Foto marne niestety bo szybko z rana robione na auto ale bedzie lepiej jak wpadnie na browar ziomek z Canonem 400D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 poka fotki gdzie są schowane te 2xBWA123 ;) z tego co widze to prawy panel kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Art foto: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Juz na XS pisalem ale powtorze - super ukladzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Klop jak klop, ale fotki piękne :) Nie widać na nich dużo, ale to ich zaleta :) Normalnie niczym MDPC ^^ Keep going ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Fotki na prawdę super ;] Piękna czerń ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 I komputerowy klimaryzator: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 I komputerowy klimaryzator: Miałem tak samo ale z jedną chłodnicą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) A jak z poziomem hałasu dzięki tym 6 wentylom na zewnątrz obudowy?? Podpięte po Zalmana jednak co wewnątrz to wewnątrz. Buda zawsze trochę stłumi dźwięk. Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wentylki poza obudowa to nie problem, na niskich obrotach sa nieslyszalne a do BWA wystarczaja w 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 I komputerowy klimaryzator:Chciałeś chyba napisać piecyk :) Podziwiam jak ładnie kable od wentylatorów pochowałeś. DDC chodzi na 12v ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 DDC chodzi na 12v ?Tak,musi, przy tylu blokach zwalnianie jej nie ma sensu ale top EK robi swoje, cisza jest. Ja slysze lekki szum ale to chyba zboczenie bo z opini postronnych osob komp jest nieslyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tak,musi, przy tylu blokach zwalnianie jej nie ma sensu ale top EK robi swoje, cisza jest. Ja slysze lekki szum ale to chyba zboczenie bo z opini postronnych osob komp jest nieslyszalny. Tak sobie czytam te tematy o LC... Sam się nad tym zastanawiam. Mamy podobne konfiguracje. Więc mam pytanie: Jakie masz temperatury na tym Q6600@3600 pod obciążeniem 4 rdzeni? Temperatury użytkowe czyli w pokoju, gdzie jest cipeło od kaloryfera itd... Ile wydałeś na obecne LC? Ja mam na Q6600@3312 65-75C pod obciążeniem zależnie od wachnięć T w pokoju. I się zastanawiam czy warto inwestować w LC.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zmiany, zmiany, zmiany ale o nich będzie niedługo a narazie jedna mała fotka: THX Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no to będzie ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 NBMAX sopel edyszyn by Maniakalny (czyli MCW30 i zapinka z nierdzewki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kiedy będziesz składał?? czy Ten Trygon to UV?? bo jeśli tak jestem Ciekaw jak Świeci :) za jakieś małe zdjęcia byłbym wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Składam cały czas a właściwie już prawie skończyłem tylko brak reza i węża z cooling powstrzymuje zalanie układu. Co do Tygona z poprzedniej rewizji to chyba nie świeci w UV ale nie jestem pewien bo nie stosuje UV w kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Masz gdzieś hires tego NB-MAX'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mała zajawka tego co jest teraz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Bardzo ładnie, bardzo ładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Białe węże rządzą :D Powiedz mi tylko jakie to masterkleery czy fejzery? Pewnie 10/13? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Feser 10/13 czekałem na nie wieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja też zamierzam w następnej rewizji przejść na białe węże ;) Chyba nie będziesz zły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Tez mam biale... :D I przezroczyste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wszystko "pr0 i el0"...gdyby nie ta mata APP na spodzie obudowy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja też zamierzam w następnej rewizji przejść na białe węże icon_wink2.gif Chyba nie będziesz zły icon_wink2.gifNie bo i tak byłem pierwszy :wink: Tez mam bialeTak ale u Ciebie było łatwiej je dostać hehe gdyby nie ta mata APP na spodzie obudowyTo nie mata tylko siatka tuningowa aluminiowa, zresztą jak się przypatrzysz to widać refleks węża na lakierze obudowy pod tą siatką. Siatka to konieczność bo mój malarz odwalił fuszerkę i widać niedokładność na podłodze i koszykach. Dzięki za komenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Bardzo ładny układzik. Maniak znów odwalił "czarną" robote. Gdzie oddawałeś bude do malowania? Ja oddałem wczoraj do malowania proszkowego w Tarnowskich Górach i mam nadzieje ze nie odwalą fuchy bo zapłace za taką przyjemność 120zł. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Bytom i Proline rllllzzzzz.... ;-) Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez MatroX13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ha a ja mam znajomego który ma zakład malowania proszkowego, w ogóle nie odwalił fuszerki i jeszcze wziął za całość 50zł :D MatroX sporo przepłacasz moim zdaniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...