misieek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam! Mam kilkanascie kalkulatorow do sciagania sima z 6030. Robilem to kilka razy, ale teraz jak wpisuje ten kod #pw+code+n# nie dzieje sie nic... poprostu moge dalej wpisywac. Co jest? Simlock na plus, a ja musze miec orange ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Może właśnie kwestia, że robiłeś to kilka razy. Jest ograniczenie wpisania pięciu (o ile dobrze pamiętam) tych kodów, jeśli żaden nie jest prawidłowy, to pozostaje już ściągnięcie tylko za pomocą kabla serwisowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Może właśnie kwestia, że robiłeś to kilka razy. Jest ograniczenie wpisania pięciu (o ile dobrze pamiętam) tych kodów, jeśli żaden nie jest prawidłowy, to pozostaje już ściągnięcie tylko za pomocą kabla serwisowego.Ale to wyskakuje komunikat ze zle, a tutaj nic... eh :( I juz to nie raz robilem, robie to na pewno dobrze. Trza do serwisu zaniesc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Skoro masz z tym doświadczenie już jakieś, to niepotrzebnie się wysilam ;] Innego pomysłu nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Juz dałem rade chłopaki. Dzięki za zainteresowanieee :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...