[yarazz] Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ale ta latajaca reklama na dole wkur.wia ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 :? O co chodzi?? jesli o reklame w podpisach to jest juz o tym ogloszenie: REKLAMA I OGŁOSZENIA W PODPISACH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ale tandeta . Sorry ale kiedy beda reklamy barwkompu w trybie stroboskopu na 3/4 ekranu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jak ludzie nie przestana blokowac bannerow koledzy z pclab'u to dobitnie ujeli (http://pclab.pl/?art=&sid=2515&mode=nested&order=0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 :? O co chodzi?? jesli o reklame w podpisach to jest juz o tym ogloszenie: REKLAMA I OGŁOSZENIA W PODPISACH Nie widzisz tego paska na dole? Masz TweakAntyPopup ?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 To nie popup ani grafika wiec nie tak latwo sie pozbyc ;) na pocieszenie pojawia sie tylko przy wchodzeiu na glowna strone forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Hmm a ja to widze w kazdym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 To nie popup ani grafika wiec nie tak latwo sie pozbyc ;) na pocieszenie pojawia sie tylko przy wchodzeiu na glowna strone forum :)u mnie caly czas jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 SHIT!!!!!!!!! Sprawa faktycznie poważna, zablokujesz reklame to serwis moze zostać zamkniety. Czasami reklamy denerwują, ale yba lepiej jak serwis działa, niżeli mieliby go zamknąć, nieprawdaż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 "] :? O co chodzi?? jesli o reklame w podpisach to jest juz o tym ogloszenie: REKLAMA I OGŁOSZENIA W PODPISACH Nie widzisz tego paska na dole? Masz TweakAntyPopup ?;)Mi dopiero teraz,gdy weszlem na forum się pojawiło. Mi to nie przeszkadza, i jeśli tylko przez to tweak.pl będzie miał fundusze na utrzymanie, testy itp. to b. dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 buuuuuuuuu, ja te rekalmy widze caly czas, ropzraszaja mnie, czytac nie moge..... to sie chyba zle skonczy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 heh.... czemu tylko taki maly oczojeb ? ja chce zeby mi to komp czytal.. podklejcie dzwiek.. koniecznie wav'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Dlaczego ja tego nie widze ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ja widze tylko na głównej stronie forum, w tematach nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 mnie to tak wkurza ze masakra. jeszcze skacze jak popierniczone jakies. wywalta to natychmiast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Z dobrych informacji zostala wzbogacona o informacje na temat FAQ i opcji szukaj - mam nadzieje ze szczegolnie poczatkujacy zauwaza przesuwajacy sie napis ktory mozna strescic jako najpierw szukaj potem pytaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Czuje się jak na giełdzie. Ale jak się weźmie full screen, jest GIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 To nie popup ani grafika wiec nie tak latwo sie pozbyc ;) co nie znaczy ze sie nie da.. have nice day ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Za mala czcionka. Po drugie, jezeli wszystko byloby OK, to ten pasek nie bylby potrzebny. Przeciez to nie do adminow czy moderow jest skierowane 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Reklama : ) no to reklamujemy ......... http://astex.blog.pl Niezłe nie ? :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 heh ja to skasowałem znalazłem cracka na deluxserials.com :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 heh ja to skasowałem znalazłem cracka na deluxserials.com :) :) :) No to qrna super jesteś :x :x :? :? :evil: :evil: . Osobiście nie pochwalam czegoś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...