Skocz do zawartości
nowicjusz

Cały Zestaw Gotowy! Brakuje Tylko Pł. Głównej I K. Graficznej!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam juz złożony komputer w sklepie komputerowym (internet). Brakuje mi tylko Karty graficznej i płyty głównej. Max cena całego zestawu - 1300zł. Czyli na karte i płyte moge wydac max - 500zł.

Oto moj zestaw:

Dołączona grafika

Karte i płyte podajcie swoje propozycje tylko ze sklepu: kliknij!

Edytowane przez nowicjusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procesor : AMD Athlon X2 4000+ Brisbane 65nm - 205 zł

Płyta Główna : Gigabyte M61P-S3 - 179 zł

RAM : 2x Kingston 1GB 667Mhz - 130 zł

Karta Graficzna : Palit 8600GT 256MB DDR3 - 299 zł

Zasilacz: Modecom MC-350ATX 2.0 - 99 zł

HDD : Samsung 200GB 8MB Cache - 185 zł

Napęd : Pioneer DVR-212D SATA - 120 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez napisałem ze tylko macie podac podzespoly z tego sklepu : TEGO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on ci napisal co najbardziej oplaca sie brac w tej cenie, wiec wejdz na stronke tego swojego sklepu i poszukaj tych czesci. Od siebie tylko dodam ze najwazniejsa rzecza jaka musisz zrobic to zmienic ten syfiasty zasilacz bo komp ci raczej dlugo na nim nie pochodzi( np na tego modecoma)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moze byc ten z obudowy (narazie)? Niechce nic podkręcać, a chce kupic w tym sklepie bo nie bedzie problemu z gwarancja.

Podajcie mi linki do kart graficznych i płyt głownych z tego sklepu ktore uwazacie ze sa w miare dobre ;)

ZASILACZ DO WYMIANY

I co to za gadanie NIE BEDZIE PROBLEMU Z GWARANCJA?

A w innych to sa?

Podales linki do sklepu krzak ktory jest drogi, ludzie ci polecaja inne sklepy gdzie bys mogl zaoszczedzic to jeszcze sie rzucasz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep mcomp będzie nieczynny w dniach 2.01 i 3.01. - Wiec tej firmie podziekujemy ;) Zalezy mi jutro kupic komputer i znalazlem taki sklep. :

http://www.proline.pl/shop.php

Prosze o zlozenie mi zestawu w nim do 1100zł bez monitora. Plyta ma miec zintegrowana grafike, a w zestawie ma sie rowniez znalesc myszka, klawiatura. Prosze popatrzec na stany magazynowe, tak aby w Katowicach lub Gliwicach był sprzet ktory mi zaproponujecie.

P.S wydaje mi sie że tani jest, posprawdzalem te wasze sklepy apolla i inne, to tak za tanio tam nie ma ;)

Edytowane przez nowicjusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega Eldian podał przecież dobrą konfiguracje, nie potrafisz zobaczyć czy nie ma tych podzespołów w danym sklepie ? za trudne i my musimy odwalać to za Ciebie ?

Domyślam się jak chcesz mobo z grafiką to dodatkowa grafika jest nie potrzebna, z ww zestawu wyrzucamy 8600GT . Myszka i klawiatura kwestia gustu za 50/60zł można fajny zestaw kupić ....

Moja rada, włóż trochę wysiłku w szukanie bo nikt w życiu niczego za Ciebie nie będzie robić :)

Edytowane przez wegorz91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże powinieneś pomyśleć a nie kłócić się. Zasilacz to podstawa. Będziesz miał badziewa jak Mustang to może Ci wywalić cały sprzęt ! Kup sobie tzw Platforme NTT. Zestaw to X2 4200+ i płyta główna Gigabyte M61SME-S2. Płyta o dziwo ma jakieś funkcje OC. Oszczędzasz ok 40 zł. 8600GT. Zasilacz MC 400W. A nagrywarkę polecam Asusa cicha i tania. Czyta wszystko bez problemu. Pioneer ma jakieś problemy czasem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi