adameq Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Witam! Mam problem. Otóz chcę zakupic nowy kopmuter. Na poczatku chcialem wybrac stacjonarny wraz znowym monitorem. Po dniach zastanowienia chce jednak kupic notebooka, takiego jak w temacie. Mysle ze to rozsadny wybor poniewaz kosztuje 3390 zł, i ma dosyc dobra konfiguarcje: ARISTO PRESTIGE 1800 Procesor: Core 2 Duo T7100 Karta graf: NVIDIA GeForce 8600M GS 256MB VRAM + TurboCache Karta siec.: Intel Next-Gen Wireless-N WiFi Link 4965AGN Ram : 2048 MB DDR2 667Mhz Dysk : 120 GB SATA + TPM Powaznie zastanawiam sie nad jego kupnem lecz nie moge znalezc zadnych opinii na jego temat oraz opinii na temat firmy Aristo... Jeżeli ktos mial do czynienia z ta firma czy laptoptem bardzo prosze o odpowiedz. Z góry dziekuje. Edytowane 1 Stycznia 2008 przez adameq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 kolega przed świętami kupił sobie właśnie aristo prestige 1700. Ma tam c2d t7250, 1gb ramu i gf 8600m. Generalnie mu odradzałem bo sprzęt mało znany i różne opinie natomiast sam się zaskoczyłem bo laptopik chodzi bardzo fajnie,jest naprawdę szybki, wykonanie też jest na przyzwoitym poziomie. Natomiast ma go stosunkowo krótko więc nie wiadomo jak to będzie się sprawować w dłuższym użytkowaniu, jak jest z serwisem itp. Natomiast po pierwszym tygodniu użytkowania opinia jak najbardziej pozytywna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...