kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ostatnio po zmodowaniu dysku twardego o zaskakującej pojemności 40mb i podłączeniu go do kompa stała się dziwna rzecz. Dysk bios ładnie wykrywa ale za to system widzi go jako 377mb 8O . Można na nim spokojnie zapisywać i odczytywać no i mam pytanie co jest grane???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a co to był za mod tz na czym polegał ......? ps a z innego dysku ci nie ubyło ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 tzn. można zapisać i odczytać z całej nowej powierzchni dysku ? to się ciesz :D. ps miało być mb czy gb ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a co to był za mod tz na czym polegał ......? ps a z innego dysku ci nie ubyło ?? Dodałem do niego okienko :D . Przybyło o jeden dysk. Ma 40 MB!!!!!!! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hehe no to bardzo dziwne a moze cos tam jeszcze niechcaco zrobiłes ?? bo to jest raczej nie mozliwe ....zrob test ok ?? skopjuj tak 150 mb z jakiejs płyty na ten dysk zmodowany ale wczesniej zapisze ile miałes dokładnei w mb na innych dyskach ...zobaczymy czy nie win nie dopisuje na inna partycje nadmiaru danych ...;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hehe ale jaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 zapisywałem na nim do połowy i sprawdzałem inne partycje pojemność wszystkich bez zmian... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 moze po prostu ten dysk mial wieksza pojemnosc niz myslales :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a tak apropo to po co ci te okienko w nim było :] .to teraz na co czekasz bierz sie za wiekszy moze tez sie pojemnosc zwiekszy behbehbe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 przy dzisiejszych wielkosciach programow kazdy Mb jest cenny :D BTW pod DOSem Ci tak wykrywa? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 przy dzisiejszych wielkosciach programow kazdy Mb jest cenny :D BTW pod DOSem Ci tak wykrywa? 8O I to jak :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hehe to moze z Hdd jest tak jak z procami daja sie podkrecac na pojemnosc ..jakis zapasowy talez :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hehe to moze z Hdd jest tak jak z procami daja sie podkrecac na pojemnosc ..jakis zapasowy talez :]Jestem Pionierem w nowej dziedzinie!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ale jajca ale to niemozliwe,bo niby jak na talezach mialoby sie zmiescic 9 razy tyle danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ale jajca ale to niemozliwe,bo niby jak na talezach mialoby sie zmiescic 9 razy tyle danych Coz skoro zwykle dyskietki 1,44MB mozna formatowac i uzywac jako 1,8MB to moze twardziela tez mozna przerobic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ale jajca ale to niemozliwe,bo niby jak na talezach mialoby sie zmiescic 9 razy tyle danych Niewiem jak to możliwe ale jednak :D . Tylko nie idzie szybko przegrać na niego całego CD trwa to w uj długo doszedłem do 300mb :D . Ten dysk to dla mnie dar od Boba :D . Jest tylko jeddna wada są na nim bady :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ale jajca ale to niemozliwe,bo niby jak na talezach mialoby sie zmiescic 9 razy tyle danych Coz skoro zwykle dyskietki 1,44MB mozna formatowac i uzywac jako 1,8MB to moze twardziela tez mozna przerobic :P no tak tylko ze dyskietka ma pojemnosc 2MB ,a ta czesc jest zuzywana na informacjie o formacie ,a dysk o 9 razy to jakos duuuzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Mój kumpel miał cos podobnego tylko ze z dyskiem 10GB samsunka, wyszło mu jakos koło 80 GB :) No ale juz jakoś w dziwny sposób wrócił do tej 10 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 w sumie to problem mnie interesuje bo mam taki 40mb ,a przydalby sie jakis wiekszy na ktory by przynajmniej win95 wlazl :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Nie wiem jak to się stało ale przyznam się że do środka dostału się troche kurzu. A wszędzie piszą że kurz jest szkodliwy... :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Nie wiem jak to się stało ale przyznam się że do środka dostału się troche kurzu. A wszędzie piszą że kurz jest szkodliwy... :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 lol ale masz szczescie qrde ja mam 20gb i malo malo wciaz brakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Rozgryzłem go!! Jego pojemność wzrasta gdy wykryje go bios. Jeśli nie jest ustawiony to winda widzi go jako zwykłą 4omb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Mnie narazie wystarcza 180 GB :P ale o takich cudach pierwszy raz słysze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Kabull ,a ja myslalem ze twoj podpis to zart :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 "]Kabull ,a ja myslalem ze twoj podpis to zart :wink:Żaden żart. To to się stało z innym dyskiem. Tego co w podpisie to boję się uruchamiać bo niewiem czy zaraz jakiś pociąg towarowy po mnie nie przejedzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...