Magnum_333 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Rodzice zamierzają kupić laptopa - głównie do internetu i ogólnych zastosowań - bez wymagających gier. Upatrzyli sobie tego laptopa ACER AS 5720G Uwzględniając realację parametrów do ceny (w Avansie jets za 2.599) myślę, że nie jest to zły wybór. Ponieważ nie miałem do czynienia z tymi laptopami byłbym wdzięczny za opinie użytkowników, ew. inne sensowne propozycje do ok. 2,5 tys. zł z Core 2 Duo, min. 1 GB ramu, niezłym HDD, wiFi, Bluetooth i oryginalnym systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 osobiście miałem do czynienia z 2 acerami - acer mojej dziewczyny chodzi bezbłędnie już prawie 1,5 roku, a jest praktycznie ciągle w użytku,natomiast acer kuzynki psuł się średnio co 2 miesiące (padało po kolei wszystko co mogło), w końcu dali jej nowego i narazie działa. Opinie są różne natomiast użytkownicy piszą że generalnie acer się poprawił więc myślę że w tej cenie to byłby niezły laptop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...