Skocz do zawartości
AeroMikie

Mały Upgrade

Rekomendowane odpowiedzi

jedyne co zrobiłbym na Twoim miejscu to skorzystałbym z tego ze grafy na agp sa dosc w cenie :D - sprzedał grafike i mobo, kupił za jakieś "psie" pieniadze mobo z pci-e pod tego samego proca i do tego grafike na pci-e w efekcie mialbys lepsza grafike z mozliwoscia upchania jej do nowego zestawu :P

ale to tylko taka koncepcja ..niekoniecznie sluszna :wink:

Edytowane przez Yogi311

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyne co zrobiłbym na Twoim miejscu to skorzystałbym z tego ze grafy na agp sa dosc w cenie :D - sprzedał grafike i mobo, kupił za jakieś "psie" pieniadze mobo z pci-e pod tego samego proca i do tego grafike na pci-e w efekcie mialbys lepsza grafike z mozliwoscia upchania jej do nowego zestawu :P

ale to tylko taka koncepcja ..niekoniecznie sluszna :wink:

Na allergo są Venice za nieduże pieniądze, a modernizację w postaci asrocka 4core i pentium D ćwiczyłem... dla mnie podstawa to dobra płyta główna. Jeśli chodzi o gry to ja jestem niedzielnym graczem... męczę Civilization III , Harpoona i czasem jakiś FPS , w MOH Airborne dało się grać całkiem znośnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allergo są Venice za nieduże pieniądze, a modernizację w postaci asrocka 4core i pentium D ćwiczyłem... dla mnie podstawa to dobra płyta główna. Jeśli chodzi o gry to ja jestem niedzielnym graczem... męczę Civilization III , Harpoona i czasem jakiś FPS , w MOH Airborne dało się grać całkiem znośnie :)

nie chodziło o to zebys kupował dwa crapy w postaci pentium D i asrocka...

imo to BARDZO DOBRZE ze masz takie podejscie (płyta główna to podstawa - mam nadzieje tez ze zaraz za płytą stoi zasilacz :D :wink:)

mialem na mysli wymiane Twoje płyty na płytkę tez na 754 ale z PCI-E. proponowałbym jakiegos asusa k8n4-e ( naprawde solidna płyta ) i do tego ze sprzedazy grafiki ( za Twojego gf imo mozna wziac ~230zł ) kupiłbym używke 7900gs - da się wyrwać

Edytowane przez Yogi311

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi