kin Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Witam :) mam małe pytanko czy na płytce głównej abit kt7 raid pujdzie mi inny procek oprucz durona?? chodzi mi o athlona XP???? ponieważ szykuje sie do zmiany komputera a nie ma duronów powyżej 13000Mhz!! :cry: pozdrawiam z góry dzieki za odpowiedź :D najwyżej wgram nowe oprogramowanie bios!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Będzie ciężko ten Abit jest na chipsecie kt133, a on oficjalnie nie wspiera procków na magistrali 133mhz. Możesz oczywiście spróbować puścić tego Xp'ka na magistrali 100mhz i jak najwyższy mnożnik, ale czy to ma wogule jakiś sens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 widzialem AXP 2100+@2300mhz (23x100) na tej płycie poszukaj bo dawałem komuś link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 zxc no kurde mi dawales link i powiem ze nie poszedl 1700+ na biosie z VI 2000 ,a nie mialem fdd zeby zmienic na A9 ,ale na czasie jakos zmienie i dam znac,jakby co to mnoznik na 13x zmienie tak jak ten gosciu z zagranicy mial i tez sprawdze,ale to juz pozniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...