Skocz do zawartości
kevin54

Jakiego Geforca 8600gt Wziąc?

Rekomendowane odpowiedzi

Ok więc zamierzam właśnie zamówić tego 8600gt tylko znów nie wiem której firmy, nie mam wiele kasy wiec szukam czegoś z przedziału +/- 300zł. Znalazłem 3 propozycje:

1.Palit http://www.allegro.pl/item289903954_nowy_p...bit_1_4ns_.html

2. Inno3d OC http://www.allegro.pl/item287370959_inno3d...0_1650_mhz.html

3. XFX http://www.allegro.pl/item291454276_nowy_x...box_tanio_.html

Domyślam się że palit bedzie najlepszą firmą ale Inno3d ma fabryczne OC (620/1650) i nie iwem czy nie kupić właśnie jej. Więc zwracam się do was o pomoc w wyborze. Zaznaczam że nie chce bawić się w OC także komentarze typu"bierz ta bo jak podkręcirz to bedzie lepiej" będą zbędne. Chce grać na fabrycznych ustawieniach. Oczywiście wszystkie mają na pokładzie 256mb.Więc która??

Edytowane przez kevin54

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy dla ciebie byłby Palit 8600GT Sonic+, ma już wysokie taktowania więc nie wymaga OC, ale jak cię najdzie kiedyś na podkręcenie jej to ma duże możliwości w tej dziedzinie. Tylko musiałbyś dopłacić 50zł ale myślę że warto, lub szukać używek, już widziałem tu na forum oferty po 300zł.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy dla ciebie byłby Palit 8600GT Sonic+, ma już wysokie taktowania więc nie wymaga OC, ale jak cię najdzie kiedyś na podkręcenie jej to ma duże możliwości w tej dziedzinie. Tylko musiałbyś dopłacić 50zł ale myślę że warto, lub szukać używek, już widziałem tu na forum oferty po 300zł.

Dobrze radzą dać im wódki...

Palit 8600 GT Sonic+ [350 zł] Masz Pamięci 1Ns ta karta nieźle wymiata :banana: i jest najlepsza ofertą za 350 zł w dodatku ładnie się kręci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='Caleb' date=' 2 sty 2008, 16:06' post='2866008'

EDIT: Ha, mam bezprzewodowe klawisze i pisze z kuchni :> :)

Gratuluję zajebi..go wzroku. ja musiałbym patrzeć przez 3 ściany..

Co do karty to chyba równa jak nie lepsza od 8600+ GT będzie Ati X1950. Podobno w niektórych grach jest wydajniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz, zmiana proca na trochę lepszy jest nieopłacalna, jak już brać to coś dużo lepszego. :)

Różnica będzie taka, że przy niektórych grach będzie 40fps vs 50fps (Twój proc vs C2Duo), a w innych nie zauważysz różnicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi