aldam Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Gdybym przesiadał się na full atx to na pewno kupiłbym tą budę. Zresztą można powiedzieć, że mój TJ08 to taki mniejszy brat tego Lian Li ;) Wygląda super, zrób tylko porządek z kablami. Podaj jeszcze jakie temperatury, hałas, jak sprawują się stanfardowe wentyle w tej budzie no i oczywiście czy trafiłeś na dobry egzemplarz corsaira 450W (znaczy się nie ćwierkający :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqious Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Labovsky, Stoję na 0 - wszystko poszło na zakupy xD Podjeżdżam krzesłem do klawiatury tak blisko jak tylko się da, myszkę ciągnę do krawędzi biurka, plecy oparte, ręka w łokciu 135 stopni - jak dla mnie git :) aldam, 42-43 st. w stresie z wentylem, cicho, elegancko, wentyle słychać tylko po przybliżeniu ucha - i to bardziej pracę silniczka niż szum powietrza, zasilacz jak najbardziej OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Sklamalbym jakbym napisal ze brzydko wyglada ;] Tylko jak wyglada lapanie kurzu w tym PC-7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqious Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Przepraszam, że długo nie odpowiadałem. Orgiusz, trudno mi jest teraz powiedzieć, obudowa ma dopiero 2 tygodnie, lecz jak na moje oko nie złapała jeszcze ani grama kurzu. Filtr z przodu też jeszcze czysty. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 @dariosso Daj znac kiedy zaczna terkotac wentylatory. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqious Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Odgrzebuję temat i na prośbę jednego z forumowiczów zapodaję obrazki lepszej jakości. PS. Nie martwcie się, już zabieram się za odkurzanie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...