Skocz do zawartości
czarecki

Laptop Do Gg;)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie;) Wiem że to jest pójście na łatwizne ale moglibyście rzucić jakimś mięchem, zupełnie się nie znam na laptopach, chociaż sam posiadam jednego;) Ale ten jest dla mojego kumpla mamy do gg. Chłopak ma dosyć sterczenia przy matce i proszenia o zejście z jego komputera:) Dlatego proszę walnijcie jakieś używki, z allegro może być nawet . Cena 700-1000zł Wiadomo że im mniej tym lepiej w końcu to tylko dosłownie do gg no może trochę do internetu i ewentualnie jakieś filmy w divixie. Mam nadzieje, że coś się znajdzie. Liczę na was;) Pozdrooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to wejdź na allegro i poszukaj sobie czegoś ze stajni dell, toshiba, hp czy ibm. Szukaj z pentium III powyżej 1 GHz albo może już czegoś z pentium m. Niech ma 512 ramu wtedy już xp dobrze pójdzie i będzie wystarczało do gg, netu, muzy i filmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to tylko do internetu i filmów i na dodatek w jak najniższego cenie to polecam compaq e500, moi staruszkowie mają takiego z PIII 500mhz i 256mb ramu - hula tam xp, jego zadaniem jest internet i wyswietlanie filmów na TV (ma tv-out na chicha - bardzo latwo podlaczyć) kupiłem go rok temu od jakiejś firmy za 500zł i nie żałuję - jedynie co to na stronach na których jest dużo flashy procek nie daje rady i reklamy się przycinają :)

polecam np tego:

http://www.allegro.pl/item289975676_compaq...rw_15_cali.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi