hardwin Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Chciałbym zintegrować z instalką windowsa wszystkie sterowniki do grafiki, sieci, chipsetu itp itd. Do tego celu używałem nLite lub DriverPacks niestety próby integracji wszystkich sterowników powodują błędy przy instalacji windowsa z takiego DVD [instalka zajmuje okolo 900MB] wywala błędy np. brak jakiegoś pliku normalnie nLitem się bawiłem, robiłem rózne z nim już myki dodawałem pojedyncze sterowniki by wykrywał dyski na nowych płytach intela itp. jednak tego rozgryzc nie moge może ktos krok po kroku napisać jak to się robi? mialem raz w ręku taką płytkę, niezły bajer windows instaluje się dłużej ale pierwsze uruchomienie a tu menedzer czyściutki, nic nie trzeba dodawać super sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Tutaj powinieneś znaleźć rozwiązanie klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tutaj powinieneś znaleźć rozwiązanie klikdzieki ale nie tam nic nie ma z tego co pisałem wyżej to recka dla kogoś kto nigdy nLita nie uruchamiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...