slavok Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Wybiera się ktoś na koncercik do Chorzowa na Stadion Śląski ? 28.05.2008 bilety: - miejsca stojące: 125 PLN - miejsca siedzące III : 125 PLN - miejsca siedzące II : 150 PLN - miejsca siedzące I : 185 PLN - VIP : 770 PLN http://www.livenation.pl/ http://www2.ticketpro.pl/pl/homepage/ zapewne support też będzie dobry :) Edytowane 10 Stycznia 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ciekawe jak z repertuarem, dobre stare metalowe kalsyki czy nowe nu - rockowe banały ... Nie wykluczone ze sie skusze ... ale w tym roku beda tez Iron Maiden wiec bardziej sklaniam sie w ich kierunku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 iekawe jak z repertuarem, dobre stare metalowe kalsyki czy nowe nu - rockowe banały ...Myślę, że na pewno zagrają sporo klasyki :) w sumie to na to liczę.... na poprzednim koncercie tak właśnie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja już bilet na płytę mam :) odkąd tylko news się pojawił na ich stronie i w empiku można było dostać ;]. Ja liczę, że tylko i wyłącznie będą grać starą klasykę jak zresztą zawsze grali i ostatnio też (kilka utworów st. anger było... :( przemilcze tą płyte :lol: ) Jadę bo na metallice się wychowałem i ich twórczość jak i zespół będzie zawsze ze mną :). Życzyłbym sobie i Wam żeby wrócił Newsted chociaż na czas koncertu u nas :) (co jest niemożliwe :D) i żeby wraz z nową płytą powróciła stara Metallica (co poniekąd jest możliwe :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Narobię sobie w maju masę zaległości na uczelni, ale co mi tam...też będę :] jak zagrają większość klasyków to ewentualne kawałki z st.anger im mogę darować... :) Edytowane 3 Stycznia 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 no, właśnie wróciłem z empika z bilecikiem na płytę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Tak BTW. gdzie lezy Chrzów? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 @Costi - a kto tu napisał Chrzów? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) @Costi - a kto tu napisał Chrzów? :PA w tytule jest ;] A zeby nie bylo kompletnego OT to napisze, ze nie jade. :P Czekam jak znow do nas przyjedzie DM. ;] @Cebix Depeche Mode ;] Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 A w tytule jest ;] A zeby nie bylo kompletnego OT to napisze, ze nie jade. :P Czekam jak znow do nas przyjedzie DM. ;] Co to DM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie '28 Maj 2008' tylko '28 Maja 2008'. Maj jest tylko jeden w roku, i to piąty ;) Ja postaram się być, niby terminy na matury ustne z Polskiego są do 31, ale powinny być wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Miałem iść w sumie sobie obiecywałem jak nie mogłem iść 2004 roku na Metallicę, że jak przyjadą ponownie to pojadę na koncert mojego kochanego zespołu ale teraz nie wiem. Oszczędzanie mam mam nadzieję, że w Maju jeszcze bilety bedą bo wtedy się zdecyduję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 To już jutro !! Kto jedzie ? my wyjeżdżamy wynajętym busem o 9 z Krakowa, jest moc będzie się działo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Jak to kto :P o 10:26 mam pociąg z Wrocka do Katowic, gdzie z kuzynem i znajomym jedziemy do Chorzowa ;]. Oj będzie się działo :D ~14 będę pod stadionem ;]. Przed bramą nr. 7 mają byc ludzie z overkill'a z olbrzymią flagą ;] (overkill.pl). Edytowane 27 Maja 2008 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 zycze udanej imprezy. w 2004 bylo czadowo. moze wam sie poszczesci i zagraja mastera :D kto jest supportem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Machine Head i Mnemic... Jak nie zagrają mastera to Jak zagrają coś z Saint Anger to rzucę pomidorem !!! :angry: Hehe... :gitarzysta2: :twisted: kill'em all :twisted: :gitarzysta2: btw. może zagrają coś z nowej płyty ? (missionmetallica.com) Edytowane 27 Maja 2008 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 macie bilety na plyte? niech nikt nie mowi, ze woli siedzieć na trybunach :D proponuje sie wbijac pod sama scene, tam zapewne bedzie wyznaczony specjalny sektor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 No oczywiście że na płytę... to pytanie chyba retoryczne było... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) tak ja też mam na płytę :D brama nr 7 :D by się wbić pod samą scene trza ustawić się dość wcześniej pod stadionem bo pod samą sceną jest wyznaczony sektor dla ludzi którzy będą mieć opaskę rozdawaną przez organizatorów, a rozdają to przed koncertem wiec warto być wcześniej (przynajmniej tak to wyglądało w 2004r) - ja z ekipą będę już około 12 :) aparatu nie biorę bo podobno kutasy nie wpuszczają z aparatami, paranoja jak dla mnie... no ale cóż. Edytowane 27 Maja 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Mayo jeszcze jedzie. A ja nie :( Edytowane 27 Maja 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Czy koncert będzie transmitowany/retransmitowany w tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Czy koncert będzie transmitowany/retransmitowany w tv?Chciałbym, żeby był :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 bedzie transmitowany tak samo jak ten z 2004. cudem bedzie zdobycie bootlega. slavOK, z tymi aparatami i sprawdzaniem to taka lipa jak na poprzednim koncercie. jakos ludzie dali sobie rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 bedzie transmitowany tak samo jak ten z 2004.Można prosić więcej info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Będę :twisted: :twisted: :twisted: z http://metallica.isp.net.pl/forum Byłem pod stadionem na próbie. Oprócz [ciach!] efektów pyro (wstęp do One i płomienie jak w Fuel) zgromadzeni pod bramkami usłyszeli: - Am i Evil - Justice (i różne możliwe jej zakończenia) - Disposable - Unforgiven - Nothing ... po którym udałem się pod hotelik i oto efekty :twisted: (w sumie mały OFT) http://img144.imageshack.us/img144/1992/img0150lb8.jpg http://img87.imageshack.us/img87/3369/img0141ah5.jpg + autografy :D James przemknął obok wiraźnie zmęczony ("not now"). Kirka nie złapałem :( O [ciach]! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 A mnie nie będzie :sad: Zwlekałem z zakupem biletu i jak się obudziłem to się okazało że bilety są tylko na alledrogo i to po cenach ko(s)micznych. Ale żeby nie było to ja byłem w 2004, a teraz bedzie mój brat więc jak zawsze rodzina M wystawia swojego człowieka. Wtedy było super, jak dla mnie to był to najlepszy koncert na jakim do tej pory byłem i wiem że dziś też bedzie super więc życzę wszystkim ostrej zabawy i powiem krótko : KILL THEM ALL !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) -ARE YOU ALIVE?!!!!! -YEAHHHH!!! No ostro było!, właśnie wróciłem... gardło trochę boli... :) Same stare kawałki zagrali :D Creeping Death For Whom The Bell Tolls Ride The Lightning Harvester of Sorrow The Unforgiven ...And Justice For All Devil's Dance Disposable Heroes Welcome Home (Sanitarium) Master Of Puppets Whiplash Nothing Else Matters Sad But True One Enter Sandman - - - - - Last Caress So What Seek and Destroy Z koncertu James - So who has been to Metallica concert before? Publika - *większość podnosi ręce* James - Bullshit, you raise your hands because you don't want to look like a dick muhaha :D Lars - Poland, we will be here next year with a new album! albo We'll see you next year with a new album and a new tour! już nie pamiętam dokładnie... mniej więcej takie teksty... :) Edytowane 29 Maja 2008 przez RaKLeZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Było niesamowicie Metallica dała takiego czadu, że łeb pęka :D organizacja też fajna, publika dopisała w niesamowitej ilości bawiłem się super jedyne po czym pozostał niesmak to support hehe... ale tego nawet nie słuchałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Jak ktoś nagrywał filmiki to podzielcie się materiałem, ja sam nagrywałem aparatem... ale taki kocioł ludzie (raczej bydło, które uważa się za wielkich metalowców od siedmiu boleści.... :[, nie umieją doecnic zespołu jaki jest metallica i słuchac ('kontemplowac') jak pięknie grają, to rzucają się jak bydło zamknięte w klatce.... n/c) robili, że można było aparat rozwalic.. więc za dużo tego nie ma. Kuzyn też nagrywał i mam materiał także od niego. Edytowane 29 Maja 2008 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Tu masz racje ojoku, to co się działo pod bramą numer 7 to totalna poracha.... wynosili ludzi z połamanym rękami, omdlałych itp. pchali się jak świnie na ubój :/ fotki i filmy mam tylko z komórki... bo poszła fama ze aparatów nie można mieć, a ludzie mieli i to nawet spore hybrydy. Edytowane 29 Maja 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...