tyszek Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Witam. Korzystam z instalki która jest przedstawiona na 2 stronie tego temu gdyż ta z 1 w ogóle nie rusza mojego pena:( Mam taki problem. Po wpisaniu winnt wszystko idzie jak trzeba, pliki się kopiują i jest cacy. Maszyna się restartuje i tu jest klops:( na penie dalej widnieje instalacja lub aktualizacja po czym cała procedura rusza od zera:( Jak to można obejść? Bo pliki są na dysku już ale nie odpala sam z z siebie bo brakuje jakiegoś tam nt... Widziałem ktoś tu miał podobny problem jak ja ale nikt mu nie odpowiedział:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorcz Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Hej witam, mam podobny problem, bo robię wszystkie czynności z instrukcji Unimossi z postu 35 i po skopiowaniu plików w tym instalatorze, gdzie trzeba zrobić restart i zbootować raz jeszcze z pena, by włączył się już normalny instalator xp, to pojawia mi się czarny ekran z migającym kursorem, widać że pen myśli, ale nic się nie dzieje. czekałem baardzo długo i nic. ma ktoś jakiś pomysł co jest nie tak? z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) Ci którzy mają problem niech użyją wintoflash do instalacji XP z pendriva download Edytowane 24 Maja 2010 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) ehh u mnie żadna z metod nie działa.program z pierwszej strony niby ładuje pliku botujące a pen dalej pusty.wintoflash niby wszystko wgrał ,a i tak nie idzie zainstalować. po uruchomieniu otrzymuje komunikat ntldr is missing i moge tylko zrestartowac pc. Edytowane 4 Stycznia 2011 przez adrian1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...