Aimar Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam, Nie wiedzieć, czemu ciągle podczas próby instalacji różnych aplikacji otrzymuję błąd: Dla pewności zainstalowałem .NET Framework 3.5 i najnowszą wersję Javy (6.3 o ile dobrze pamiętam :P) Gdzie mam poprawić tą konfigurację JScript? Albo co zrobić, żeby to zaczęło w końcu działać? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 A co ma .Net i java do jscriptu? regsvr32.exe jscript.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 A co ma .Net i java do jscriptu? A bo ja wiem? :) Zainstalowałem co by było :P Windows niestety po wykonaniu komedny regsrv dalej dręczy mnie błędami: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...