daemonaray Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Witam poszukuję laptopa do 2200 zł, narazie znalazłem jednego kandydata - mianowicie HP COMPAQ 6720s CM530 1GB 120GB 15.4'' DVD-RW DOS (GB899EA). Cena wynosi około 1800-1900. Laptop nie musi posiadać systemu, co do tego HPeka opinie są podzielone więc szukam alternatywy. Główne minusy to brak TV-OUT, słabe głośniki (w dodatku mono :(). Czy w tej cenie znajdę coś lepszego? Edytowane 3 Stycznia 2008 przez daemonaray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 te same parametry i tv-out ma ACER ex5220 za 1489zł w komputroniku! i narazie jest bardzo ok ale wiecej powiem ci po roku :) a to kupowała koleżanka co się nic nie zna więc może nie wytrzymać a ty pewnie cosik tam sie znasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) te same parametry i tv-out ma ACER ex5220 za 1489zł w komputroniku! i narazie jest bardzo ok ale wiecej powiem ci po roku :) a to kupowała koleżanka co się nic nie zna więc może nie wytrzymać a ty pewnie cosik tam sie znasz :PW sumie nie ma dokładnie tego samego bo ma tylko 512 RAMu, dysk 40 GB mniejszy, płyta mieści max. 2 GB RAMu... (a ten mieści max. HP 4 GB) Link Edytowane 3 Stycznia 2008 przez daemonaray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) wiem pomyliłem sięz ramem ale za tydzień kupije ona 1GB za 85zł a dysk to ma 120GB czyli tyle samo! i napisałem dokłądnie 1489 a nie 1479 :) a i po co do lapka z celeronem AŻ 4Giga ramu człowieku 2GB to juzd owszystkiego super naeet te 1.5 to lux i xp śmiga jak szalony mnawet jeśli będziesz bardzo chciał to VISTE na tym postawisz i będzie ok! A co do tego celka to nie jest taki zły Edytowane 3 Stycznia 2008 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes_tg Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Witam. Podepne się do tego tematu bo też myśle o tym HP-ku. Acera bym nie kupił...bawiłem się nim. Sprawia wrażenie tandetnie wykonanego. Ale to tylko moje odczucia i innym może się podobać B-) A co do tego Hp-ka...wie ktoś może czy da się w miejsce tego Celerona wsadzić jakiś inny procek? Chodzi mi core 2 duo ew core duo :rolleyes: I chyba sobie sam odpowiedziałem na swoje pytanie... otóż na stronie HP http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pl/pl/sm/WF...8-80464608.html , laptopy z Celeronem i C2D różnią się chipsetem. Ten z CM ma 960GL, a z C2D ma 965GM. Pytanie teraz czy ten 960GL da rade obsłużyć te C2D, albo chociaż Core Duo.... Edytowane 3 Stycznia 2008 przez grzes_tg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...