costi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Na luzie, nawet sie nei zmeczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ze wszystkim się zgodzę, ale powiedzcie mi czemu np. taki Chieftec 450W kosztuje w proline 155zł??? Markowy jest, moc też duża, a cena jakaś "biedna" :? :? http://www.proline.pl/shop.php?prodid=CHIEF+GPS+450AA-101A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 [ciach!]a. Za drogo źle, jak jest tanio też nie dobrze Ludzie zdecydujcie sie. Kosztuje tyle bo taką cene mu dali w sklepie, delta i fortron też są markowe i kosztują grosze. Nie ma przymusu odpisywania w tematach, więc jak nie masz nic sensownego do napisania, albo masz się wkurzać tak jak w tym poscie, to najlepiej nic nie pisz. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Bo markowe zasilacze różnią się też jakością wykonania, choć taki najtańszy Amacrox starcza do zasilenia zestawów nieskładających się z GF 8800 i Quad Core. 400W są za 100zł, są za 200zł, są za 250zł a nawet więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Dzwoniłem do sklepu w którym zakupiłem swój zasilacz. Mogę go zwrócić, dopłacić i kupić coś lepszego. Zastanawiam się też nad Rasurbo, ale DLP 435 Silent Power. Wartość tego czegoś to 209zł. Moc 430W, wygląda na solidnego, cena jaka taka, wyrób może jakościowy sądząc po tych parametrach :? Co sądzicie? Jeśli zły to na jaki inny mógłbym wymienić w sklepie www.proline.pl??? Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Cos sie tak przyssal do tego Rasurbo? Kup cos znanej marki, a nie bedziesz wywalal 200zl na niewiadomego pochodzenia szrot... Za ok. polowe tej kasy kup Amacroxa AX400-PNF, albo dla swietego spokoju AX450-PNF i na pewno zle na tym nie wyjdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Rasurbo jest to niemiecka marka. Kupiłbym coś innego, tylko że w sklepie proline w katowicach niema żadnych innych! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Już wymieniłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zamienił stryjek siekierke na kijek. Skoro robisz po swojemu to nie proś o pomoc <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 przeczytałem te posty w tej temacie i dochodzę do wniosku ze januszek zna się najlepiej i zostawmy go ze swoimi przemyśleniami w końcu to on sie zna najlepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 http://proline.pl/shop.php?prodid=HUNTKEY+HK400+AP Ten byłby lepszy i jest w Katowicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nie było żadnego HuntKeya. Pytałem się tych w sklepie.Był tylko jeden z tych droższych chiefteców, a reszta same złomy! niema co patrzeć na tamte wskaźniki bo czasami pokazują głupoty. kupiłem u nich RAM Kingmax 2x512MB 800 to w ogóle na ich stronie www.proline.pl niema, karta graficzna jest na stronie, ale jak kupowałem nie było nic w magazynie w katowicach, a w sklepie była :mad: Zasilacz wygląda na solidny, jest dość ciężki. Zobaczymy ile wytrzyma. W końcu ktoś musi wypróbować tę markę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Powodzenia :) Masz zadatki na pilota-oblatywacza :P BTW. nie wierze, ze w Proline nie da sie zamowic czegokolwiek z odbiorem w wybranym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszn64 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 :? Napewno się da, z tym że czas wymiany mojego Rasurbo 450CL powoli mijał i nie miałem czasu czekać aż coś sprowadzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...