luc658 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) witam wszystkich gryż jestem poraz pierwszy na forum do rzeczy,mam taki problem z moją grafą,w systemie śmiga bezbłendnie , właczam grę i sobie gram powiedzmy przez 10 15 min niema żadnego problemu,do momentu gdy komuter się przytnie na chwile i potem ,no właśnie niewiem jaki to powód że połowa grafiki zniknie to zn ,napisy zakratkowane postacie to jakieś bryły itp,niewiem już sam co mam jeszcze spróbować aaaaaaa próbowałem już chyba wszystkiego ,stery ze stony nvida, ba robiłem formata zainstalowałem wszystkie ditektyx 9 9b 9c i nic.poddaję sie prosze pomużcie.może mi grafa siada choć jest prawie nowa, no niewiem, zaczeło się tak robić od jakiś dwóch tygodni,i niewiem co dalej,zgóry dzięki za pomoc luc658 :mur: :mur: :mur: Edytowane 4 Stycznia 2008 przez luc658 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak to co - grafa na gwarę <pewnie jakiś as z komputerowego doradził taki model> Podaj resztę konfiguracji włącznie z zasilaczem -trzeba otworzyc budę i przeczytać na tabliczce znamionowej.Podejrzewam jakieś przegrzanie elementu, badziewny zasilacz, lub uwalona grafę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc658 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak to co - grafa na gwarę <pewnie jakiś as z komputerowego doradził taki model> Podaj resztę konfiguracji włącznie z zasilaczem -trzeba otworzyc budę i przeczytać na tabliczce znamionowej.Podejrzewam jakieś przegrzanie elementu, badziewny zasilacz, lub uwalona grafę. no to jade, płyta gł gygabyte ga-965g-ds3 ddr 2 2x1 gb zaś feel 2-350 atx http://www.komputertu.pl/zasilaczatx350wmo...ion-p-7372.html, dysk 300 gb,napęd dvd,siecówka, to wszystko co ciągne ten zasilacz, no i oczywiście ta grafa geforce 8500 gt 512 mb gygabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Troche słaby ten zasilacz jak na taki sprzęt.I ta firma.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc658 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Troche słaby ten zasilacz jak na taki sprzęt.I ta firma..to co radzisz,mocniejszy zasilacz,aha procek intel celeron d 3,46 ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak masz jakiegoś dobrego kumpla to pożycz od niego markowy zasilacz.Wtedy spróbuj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc658 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Jak masz jakiegoś dobrego kumpla to pożycz od niego markowy zasilacz.Wtedy spróbuj..hm postaram się ,ale wcześniej się nic takiego nie diało na tych flakach, a nic nie zmieniałem, jedynie dołożyłem ramu ddr2 1 ghz 667mhz ale na 1 kości to samo bo próbowałem, aha zapomniałem o jedniej rzeczy ci powiedzieć ,kiedy grałem w prince of persia właśnie mi sie robił ww problem wyciągnołem geforca i grałem na integrowanej i nic wszysko ok, na innych grach np call of dyty 4 nie mogłem tego sprawdzić no bo wiadomo sasłaba grafa ta integrowana. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez luc658 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Hmm,sprawdz jeszcze u kogos grafike.Czy u niego też się tak będzie działo.Jesli tak to grafa pada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 1. Gigabyte nie Gygabyte 2. Naucz sie pisac zgodnie z regulami jezyka polskiego 3. Zasilacz slaby ale swoja droga zaczalbym od zapewnienia grafice obiegu powietrza jesli masz ta wersje Zintegrowana grafika w porownaniu do oddzielnej karty pobiera minimalne ilosci mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...