kwiacynty Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ostatnio kumpel mi przyniósł kompa bo mu nie chodził... 3 dźwięki chwila przerwy i znowu 3 dźwięki... No więc biorę się za proca...a tam oczywiście zaschnięty plastik :/ jakoś się z tym uporałem... Ładnie przeczyściłem :D (benzynką ekstrakcyjną) inaczej nie zdjąłbym proca z radiatora bo był dosłownie zlepiony :) I tu pytanie... Bo coś mi się obiło że pasty Arctic Silver 5 nie można dawać na Semprony... Czy to prawda?? Czy spokojnie mogę walić z tą pastą?? Oto procek po przeczyszczeniu :D Jeśli zły temat to sorry....ale bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi Z góry dzięki Pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jakaś bzdura :) Użyj bez obawy AS5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ja mam od bardzo dawno przesmarowanego swojego Semprona AS5 i bardzo dobrze śmiga mu sie [; Każdą paste można dać na każdy proc! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiacynty Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 wielkie dzięki...aż tak szybko to nie musiało być :P Ok to biorę się za składanie ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...