Lanc Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Poszukaj sobie testów 8800GS 768MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Poszukaj sobie testów 8800GS 768MB. A czemu akurat 768MB ? Z tego co czytalem, to jak narazie wszystkie 9600GSO beda mialy 384MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...50&Itemid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) przeciez kilka postow temu tez o tym pisalem :) DziubekR1 Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) przeciez kilka postow temu tez o tym pisalem :) DziubekR1 Aaa sorki, dzisiaj zmulony cos jestem :P Tylko czy ta karta bedzie ogolnie dostepna, bo Palit 8800GS 768MB tez byl, ale co z tego, jak go nigdzie dostac nie mozna bylo. Zreszta jesli maja zamiar ta wersje sprzedawac z tym chlodzeniem co na focie, to ja dziekuje, postoje. Cena na bank przekroczy 500zl, a za 515zl mam 8800GT. EDIT: http://en.expreview.com/2008/02/23/geforce...review/?page=13 Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 We wtorek wybieram się do sklepu w celu nabycia nowej machiny, z GF9600 GT na pokładzie - i tu pojawia się moje pytanie... Jakie sterowniki najkorzystniej jest zainstalować? 1) Te dołączone do karty graficznej. 2) Najnowsze, ze strony Nvidia: http://www.nvidia.pl/object/winxp_174.74_whql_pl.html 3) Inne [jakie?] Dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eVok Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ja mam te z płyty dołączonej do karty.zainstalowałem najnowsze ale w 3dmark06 miałem na nich ciut gorszy wynik i nie działał mi program do ustawień monitora hp display asistant.dlatego wróciłem do tych co były na płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A co inni na to :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Praktycznie na 99% najlepsze śą te najnowsze, dlatego że są nowsze, poprawiają błędy/wydajność w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikk Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Inne [jakie?] http://side.pl.pl/strona/?site=7 1) rozpakować archiwum 2) skopiować wybrany plik nv4_disp.inf z katalogu Inf's do folderu głównego sterownika 3) zainstalować sterownik i zrestartować komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) tu lepsza strona :P http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....showtopic=18432 Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez FlywiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GirlGTX Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Kolejne zmagania z OC palita, oto wyniki: Czy to są dobre wartości do optymalnego OC ? 3Dmark 06 przechodzi bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 To jak w końcu z tą głośnością Galaxy Icy Blue? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ja bym tego nigdy nie kupil 8800GT jest duzo lepsza a cena tylko 50 zl wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) 379 vs 526, 50zł... Raczej 150zł -_-. Na dodatek z włączonym AA różnica w wydajności między 88 a 96 wynosi około 5%... Trollem zaleciało ;/ Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Palato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Pewnie porównał 9600GT w średnim sklepie z średnią ceną, do 8800GT 256MB :lol: , to różnica 50zł się zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) To jak w końcu z tą głośnością Galaxy Icy Blue? Dzisiaj dostałem kartę i niestety głośno. Tzn przy dość cichym kompie drażni. Podłączyłem pod regulator obrotów i da się wytrzymać ;) Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Na 15% obrotow slyszalna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) jak przyłożysz ucho to tak, ale w normalnym użytkowaniu nie przeszkadza. W smartguardianie ustawiłem ją na 30%/max 127% temp przy zamkniętej budzie ok 40*C, gdy dam wentyl na full schodzę poniżej 35*C, Temp w stresie jeszcze nie sprawdzałem. Edit: Ma ktoś bios od galaxy 9600GT Overclocker? Różni się czymś poza taktami? Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Tym, że jak go wgrasz do innej karty to będziesz miał szachownice na ekranie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 takie buty... Myślałem ze Galaxy zrobiło tak jak Asus w radku 3650 w przypadku wersji TOP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Inaczej - jak wgrasz do Galaxy inny bios niż standardowy (nawet z identycznymi timingami memek) to zobaczysz szachownice ;] P.S. - Ten samsung z twojego siga jest bardzo ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Aha teraz rozumiem ;) dziex za wyjaśnienie ocb. A co do szajsunga to jest ok, póki się nie odezwie, strasznie chrobocze i spać się przez niego się nie da ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekus Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 witam , mam takie pytanie: chce zmienic grafike na cos takiego; http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,53678/ albo innego pochodnego z pasywnym chlodzeniem , jest dosc oczywiste ze bedzie pracowac jak grzałka w budzie, zatem czy da sie dokupic jakiś wentylator i zamontowac go na tym oryginalnym chlodzeniu ?? wogole to pytanie tyczy sie wszystkich pasywnie chlodzonych ....pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 trochę zdolności manualnych i dasz radę ;) W gigabyte 8600GTS chodzenie było bardzo podone, o ile nie takie same i dało się zamontować wentylator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dasz go na paski czy coś i będzie dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 dostałem wczoraj to galaxy icy blue, dziś rano zamontowałem, super ciche to to nie jest, ale ujdzie... ino miałem chwilę to stalkera odpaliłem, jak dla mnie miodzio niestety po chwili (10 min)na mapie warechouse zaczął padać deszcz, i karta zareagowała masą artefaktów- takie latające jakby płachty... gł trójkątne- z tego co pamiętam to oznaka artów z pamięci... nosem serwis czuję:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) witam , mam takie pytanie: chce zmienic grafike na cos takiego; http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,53678/ albo innego pochodnego z pasywnym chlodzeniem , jest dosc oczywiste ze bedzie pracowac jak grzałka w budzie, zatem czy da sie dokupic jakiś wentylator i zamontowac go na tym oryginalnym chlodzeniu ?? wogole to pytanie tyczy sie wszystkich pasywnie chlodzonych ....pozdro Moim zdaniem najlepszym wyborem byłoby kupno najtańszego 96GT (np. galaxy) i zmiana chłodzenia na Arctic S2 albo S1 :) Nawet z s1 wyjdzie Ci dopiero 450zł, a jak wiadomo mało która pasywka ma start do tego Arctica. Zresztą, S2 też zły nie jest i pewnie będzie lepszy niż to chłodziwo z Gigabyte. Do nich przyczepisz jakiś wolnoobrotowy wentyl, uzyskując ciszę i super wydajność. Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 tylko po co kupujesz pasywnie chlodzona karte skoro chcesz montowac wentylator?przeciez to glupota...... kup lepiej gainwarda blissa i bedzie cicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A co do szajsunga to jest ok, póki się nie odezwie, strasznie chrobocze i spać się przez niego się nie da ;(Podwieś go na czymś. Każdy dysk twardy chrobocze podczas pracy jeśli jest przykręcony do obudowy ;) witam , mam takie pytanie: chce zmienic grafike na cos takiego; 2984115[/snapback] dostałem wczoraj to galaxy icy blue, dziś rano zamontowałem, super ciche to to nie jest, ale ujdzie... ino miałem chwilę to stalkera odpaliłem, jak dla mnie miodzio niestety po chwili (10 min)na mapie warechouse zaczął padać deszcz, i karta zareagowała masą artefaktów- takie latające jakby płachty... gł trójkątne- z tego co pamiętam to oznaka artów z pamięci... nosem serwis czuję:( Sprawdź w innych grach, a potem się baw w serwis... tylko po co kupujesz pasywnie chlodzona karte skoro chcesz montowac wentylator?przeciez to glupota...... kup lepiej gainwarda blissa i bedzie cicho Od kiedy to Gainward 9600GT/8800GS jest cichy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...