CzArNy` Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) dobra kupilem Galaxy 9600GT Overclocked za 430 zl... moze ktos mi podac jaki wynik macie na nie kreconym 9600GT i np. jakims Pentium Dual Core niekreconym (1.8-2 GHz) w marku 06? - bo chce zobaczyc czy wyniki mam podobne Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Przecież masz pełno wyników wstecz <_< Ps. Zmobilizujcie tu jakiś porządny fest OC, bo strasznie cicho. Ołówki w łąpy i do roboty, inaczej ja was upokorzę jak dojdzie mój egzemplarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushidoblade Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 :wink: :wink: :wink: siemanko :wink: Chce wymienic grafe ale moj monitor ma max tylko 1280x1024 <_< obecnie nie mam zamiaru go zmieniac <_< Interesuje mnie taka grafa ktora wyda w wiekszosci gier na max detalach na wyzej wymienionej rozdzielczosci :rolleyes: zainteresowala mnie ta grafa 9600gt tylko mam dylemat czy pogram na maxa w gry typu Test Drive Unlimited,Gothic3,pro Street,Oblivion na 1280x1024 na maxa?????????? Czy może lepiej sie wstrzymac i dolozyc do 8800gt??????? <_< a może ta grafa jest az za nadto i wystarczy do tej rozdzialki zwykly 8600gt????? a i jeszcze jaka zasilacz musi byc czy 350w wystarczy????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) na moim Seasonicu 350W (17A na 12V) 9600GT smiga bez problemow :) teraz tylko musze miec chwile i procka podkrecic + grafe bo na stock ustawieniach wyniki nie ciekawe ^^ ~8k w marku 06 :D a Aquamark i mark 01 nawet kopa nie dostaly wzgledem 8600GT - widac, ze proc spowalnia :] Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funio1985 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 CzArnY a możesz powiedzieć gdzie dopadłeś te Galaxy za taką cenę :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) zamowilem w notebooki.pl Gainwarda 9600GT (za ~400 zl) nie bylo ich aktualnie w hurtowni i koles powiedzial mi, ze jakis typ zamowil u nich Galaxy 9600GT Overclocked i nie odebral (lezal u nich tydzien) wiec mi go zaproponowal, ja mu powiedzialem za za 480-490 zl go nie wezme bo wole poczekac na Gainwardy, to on wtedy, ze moze mi go sprzedac za 430 zl bo i tak lezy i traci na wartosci :] no i tak mi sie udalo troche zaoszczedzic - no i jakby ktos pytal to karta nowka, nie smigana btw. cewki nic nie piszcza:P testowalem w tych miejscach gdzie mojego brata BFG 8800GTS piszczal jak szalony Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 1900, a nie 1925 :> Wali artami przy 60*, tylko ich nie widać, bo są takie małe [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Wracając do tego taniego Galaxy. Icy Blue jest to konstrukcja PCB, Coolermaster natomiast jest to właściwe chłodzenie. Już chyba wiem gdzie kupię ;) Wali artami przy 60*, tylko ich nie widać, bo są takie małe To kogo one obchodzą, art musi zasłużyć na swe miano ;) Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Palato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 czyli to będzie takie chłodzenie? taką odpowiedź dostałem w notebooki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGarf Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a co myślicie o tej karcie? może jednak tą warto bo tańsza od Palita Galaxy GeForce 9600GT CoolerMaster ICY Blue 512MB DDRIII /256bit/ HDTV 2xDVI Galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 MrGarf na litość boską przeczytaj kilka poprzednich stron, masz nawet tego Galaxy za 37x zł. czyli to będzie takie chłodzenie? taką odpowiedź dostałem w notebooki.pl Wróżbitą nie jestem, ale chciałbym w to uwierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGarf Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) moja culpa sorry. A czy ktoś mógłby jakieś zdjęcie tego Galaxy rzucić (jakiś link) bo na ESC sklepie nie ma niestety, a nie wiem czy to: fotka co podawaliscie wczesniej, to rzeczywiscie ten model Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez MrGarf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) niema narazie foty tego taniego 9600GT, dzisiaj bralem w notebooki.pl moja grafe i jak pytalem, to mowili, ze nie wiedza jakie tam jest (nie dostali info od hurtowni czy to samo co w tych drozszych ver.) mi sie wydaje, ze bedzie inne bo podkrecone galaxy 9600GT kosztuja normalnie 480-500 zl, wiec ta sama karta z obnizonymi taktami nie moze kosztowac 100 zl mniej :P (przynajmniej mi sie tak wydaje) ja juz wolalem nie ryzykowac, ostatnio kupilem taniego Galaxy 7900GS z pamieciami 1,4ns i byl wadliwy (walil artami), zreszta bylo glosno o tych modelach Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 MrGarf pytasz się nas czy odpowiadasz? Jeśli pytanie, to narazie nikt się chyba w tym nie orientuje, ja bazuję na informacji jakiej mi udzielił koleś z noteboki.pl, lecz czy można mu wieżyć...? Jak ktoś z forum będzie miał tą grafę to będzie wiadomo, u mnie może na piątek będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGarf Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) moze to tak jak tu te chlodzenie na galaxy tym ma wygladac mala fotka A ktoś testował tego Palita - Palit XpertVision GeForce 9600 GT 512MB DDR3 2xDVI PCI-E BOX NE/9600T+T352 (lub podobnego), bo w sumie nie wiem czy coś o nim złego nie słychać ? Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez MrGarf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 MrGraf poczekaj do jutra ew. czwartku a fotki napewno sie pojawia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 niewykluczone... :) też widziałęm tą fotkę Na pytanie o to chłodzenie coolermaster ICY Blue otrzymałem odpowiedź "tak, to jest takie chłodzenie", ale nie chce mi sie wieżyć że obniżyli cenę za kartę która ma troszkę niższe takty o ok 100zł (w noteboki.pl Galaxy 9600GT OverClocked 675/2000 kosztuje 500zł, a ICY Blue 392zł) coś tu śmierdzi, ale zobaczymy jak przyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGarf Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) a tak sie ogolnie zapytam, lepsze chlodzenie jest jak wystepuje to 'pudelko' (jak np. przy tym podamy zdjęciu podkreconego Galaxy) czy jak sam wiatrak duzy (jak np. w palicie) ? Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez MrGarf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 http://www.galaxytech.com/product_details.asp?id=178 Rozwiązanie problemu o wygląd galaxy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGarf Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 to jak to jednoslotowe jest to chyba kiepsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 7950GT był tylko na PCI-E. Ja również zamówiłam kartę od Palita, jutro powinna karta już być u mnie :D oczywiscie, ze jest - tak samo jak jest Radeon 1950PRO i HD3850. mialem przez prawie rok. sprzedalem tydzien temu za 70E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GirlGTX Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 oczywiscie, ze jest - tak samo jak jest Radeon 1950PRO i HD3850. mialem przez prawie rok. sprzedalem tydzien temu za 70E. Rzeczywiście jest na allegro jedna karta 7950GT na AGP, Sorry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Lanc a skąd wiesz że ten tani Gal akurat tak wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Bo nie ma innego Galaxy. Jest tylko ten do którego dałem link i ten z chłodzeniem dwuslotowym fabrycznie podkręcony. Zresztą co za różnica. Jednoslotowe chłodzenie w referencyjnych kartach daje rade i jest ok, to czemu by miało takie nie być w Galaxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) To że główną zaletą Galaxy jest właśnie te dwuslotowe chłodzenie. Ps. Jest 6 wersji Gal 96 9600GT 1GB 9600GT Silent Heatpipe 9600GT Single Slot Fan 9600GT Standard(sam wentylator i radiator) 9600GT OverClocked 9600GT OverClocked HDMI Zgodnie z taktami nie jest to wersja overclocked, overclocked HDMI, 1GB, Silent Heatpipe(bodajze jest to rowniez wersja overclocked). Za dużo kombinacji, obstaję przy Gainwardzie ;) Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Palato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To chyba juz sie wyjasniło jakie to chłodzenie na tym galaxy http://allegro.pl/item352505015_promo_gala...oc725_2000.html . Chociaz pewnym tez nie mozna byc bo opis na tej aukcji jest lekko zje**ny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGarf Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) no to jesli to ma taki duzy wiatrak, to w sumie powinno być ok(w sklepie ESC tez mowia ze to ma byc taki wiatr - tylko niebieski, a nie 'pudelko'). A Cooler Master dobre wiatraki robi. Jak myślicie? Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez MrGarf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Sisi te chłodzenie na tej akcji to jest raczej referencyjne Galaxy a nie CM Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Palato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 co do chlodzenia tego Icy Blue to takie jest dosc ciche w stressie max 45 stopni ; ) nic wiecej nie sprawdzalem jutro moze sie dluzej pobawie zanim klient ja wezmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Referat czy nie ? Daj fotkę z tyłu jak możesz, tak żeby było widać elementy na PCB [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...