adamlop Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Powyżej 550zł niech nawet nie wyskakują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 lezy jedna takowa u mnie na biurku wlasnie. jakas taka gola ta karta :]. malo elementow. ciekawe co to jest warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 zrob fotorelacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Pogieło ich z tymi cenami :mur: Mam nadzieje ze to sie szybko zmieni, bo inaczej to tylko 8800gs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 lezy jedna takowa u mnie na biurku wlasnie. jakas taka gola ta karta :]. malo elementow. ciekawe co to jest warte.Dokladnie czekamy na fotorelacje :) bo nie mma grafik w kompach i teraz czekam co tu zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 @Sobih- Dawaj foty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 a to na podstawie fotek dokonujecie wyboru karty? ;). wrzuce jakies 3dmarki wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) No i ja również czekam już na swoim GMA 950 (8600 GT poszedł w ludzi) :) Chociaż nie jestem pewien, czy mi nie starczy mobilny 8600 GT, na którego od dłuższego już czasu ostrzę sobie zęby. Już nie te lata- grać się nie bardzo chce jak kiedyś ;) Edytowane 20 Lutego 2008 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 rozumiem, ze premiera itd ale to chyba przesada :blink: sami zobaczcie. 9600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 TU trochę taniej. Trochę mi żal ludzi ,którzy sprzedają 8800GT by kupić 9600GT(spotkałem sie z tym na zachodnich forach) :lol2: ale marketingowcy, to chyba jedyne stworzenia prócz szczurów ,które przetrwają na ziemi -gdyby zdarzyła sie jakaś katastrofa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Ale pomysl sobie ze bedziesz ją miał jako 1wszy w POLSCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Ale pomysl sobie ze bedziesz ją miał jako 1wszy w POLSCE damage_wall.gifJak to mowia Zal.pl :P.... Heheh a tak powaznie to niezle dowalil cene 1k zł :) karta ktora ma kosztowac 360 zł :) no coraz lepiej jest widze z ludzmi ja tam teraz czeka m na tym 6600 jeszcze cos do drugiego kompa kupie tez cos z seri 6 i mam w [gluteus maximus].. czekam miesiac :) i moze sie cos kupi w sensownej cenie i tak nvidia w sumie poleciala w sumie w sobie bola ludzie placili po 1500 zł za GTS'y i wiecej za GTX a tu taki 8800 GT drownuje prawie GTX ;] no ale coz :) to jest postep teraz mam w kompie 6600 i patrze na GPU-z a tu technologia wykonania 105 nm :D ostro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 TU trochę taniej. Trochę mi żal ludzi ,którzy sprzedają 8800GT by kupić 9600GT(spotkałem sie z tym na zachodnich forach) :lol2: ale marketingowcy, to chyba jedyne stworzenia prócz szczurów ,które przetrwają na ziemi -gdyby zdarzyła sie jakaś katastrofa :D Tylko czekać na używane 8800gt za 550zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 I 8800 ultry w dziale " co kupić " porównywane z nowiutkimi , low-endowymi geforce'ami 11200gs , za 250zł nazywane starymi mało wydajnymi "jak na dzisiejsze czasy" , gorącymi trupami XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Zamiast prowadzić bzurne dysputy o cenach przyszłych i przeszłych, proponuję od siebie garść fotek i wyników marków. Jak dla mnie, za te pieniądze karta bardzo przyzwoicie się zapowiada. Przy zerowym OC (ani riva tuner ani atitool nie pozwalają póki co), padliniastym cpu (eist :lol: ), testowym śmieciowym XPku, fabrycznych sterach... następujące punkciki. fani gierek na dniach pewnie dostaną słupki i wykresy na pclabie :lol: sama karta skromna raczej: Mało elementów, może nie będzie się psuć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Frost_ Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Ile kosztowała ta przyjemność ? :) Edytowane 20 Lutego 2008 przez _Frost_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Pewnie wygrał w chipsach... :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Macie oficjalne parametry 9600gt , więcej nie pokaże :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 http://proline.pl/shop.php?prodid=EVGA+512-P3-E865-AEC Proline ponoć ma średnią ilość :E za 689zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 macie recke i nie placzcie: http://www.vr-zone.com/?i=5575 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 No , karta wydajnościowo ok , ale dużo szybsza od 8800gs nie jest. Najważniejsze to jednak cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Mam nadzieję, że ta cena 699 to tylko chwilowa, i niebawem wszystko się unormuje :P bo jak nie to ta karta nie ma szans z taką ceną bo jest niewiele gorsza od 8800GS która kosztuje 450 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 chyba niewiele lepsza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek31 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Spadek ceny dla nowego produktu to jak zwykle kwestia czasu. W szybszym spadku cen 9600gt chyba pomoże wczorajszy ruch ATI :) : "AMD na dzień przed premierą kart GeForce 9600GT obniża ceny swoich produktów opartych o układ RV670. Radeon HD 3870 potanieje z 245 USD do zaledwie 189 USD, a słabszy model HD 3850 z 199 do 169 USD. W ten sposób firma zamierza skuteczniej konkurować z produktami NVIDIA i nie stracić rynku, który powoli udaje się odzyskać dzięki najnowszym kartom. Nam klientom pozostaje się tylko cieszyć z konkurencji i niskich cen." http://www.frazpc.pl/news/20025-AMD_obniza...adeonow_HD_38x0 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Tak, tak niewiele lepsza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie wytrzymalem i napisalem do tego typa co sprzedaje 9600GT na allegro za 1000zł czy uwaza ze ktos to kupi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie wytrzymalem i napisalem do tego typa co sprzedaje 9600GT na allegro za 1000zł czy uwaza ze ktos to kupi :D Trzeba było dodac ze nowa 650, a jego jest bez gwary (USA) czyli warta 500zł góra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Widze że z PCB chyba znikł ten badziewny buzzer który można spotkać na referencyjnym PCB w 8800 GT. Może wreszcie będzie cisza pod obciążeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 http://www.in4.pl/komentarze_Dziś_debiutu...c_...,15347.htm Palit z cichym chłodzeniem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 no od plita będzie dobry wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...