Skocz do zawartości
robowsky

Geforce 9600 GT / GSO

Rekomendowane odpowiedzi

No i ja również czekam już na swoim GMA 950 (8600 GT poszedł w ludzi) :) Chociaż nie jestem pewien, czy mi nie starczy mobilny 8600 GT, na którego od dłuższego już czasu ostrzę sobie zęby. Już nie te lata- grać się nie bardzo chce jak kiedyś ;)

Edytowane przez Slayer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TU trochę taniej.

Trochę mi żal ludzi ,którzy sprzedają 8800GT by kupić 9600GT(spotkałem sie z tym na zachodnich forach) :lol2: ale marketingowcy, to chyba jedyne stworzenia prócz szczurów ,które przetrwają na ziemi -gdyby zdarzyła sie jakaś katastrofa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pomysl sobie ze bedziesz ją miał jako 1wszy w POLSCE damage_wall.gif

Jak to mowia Zal.pl :P....

Heheh a tak powaznie to niezle dowalil cene 1k zł :) karta ktora ma kosztowac 360 zł :) no coraz lepiej jest widze z ludzmi ja tam teraz czeka m na tym 6600 jeszcze cos do drugiego kompa kupie tez cos z seri 6 i mam w [gluteus maximus].. czekam miesiac :) i moze sie cos kupi w sensownej cenie i tak nvidia w sumie poleciala w sumie w sobie bola ludzie placili po 1500 zł za GTS'y i wiecej za GTX a tu taki 8800 GT drownuje prawie GTX ;] no ale coz :) to jest postep teraz mam w kompie 6600 i patrze na GPU-z a tu technologia wykonania 105 nm :D ostro :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TU trochę taniej.

Trochę mi żal ludzi ,którzy sprzedają 8800GT by kupić 9600GT(spotkałem sie z tym na zachodnich forach) :lol2: ale marketingowcy, to chyba jedyne stworzenia prócz szczurów ,które przetrwają na ziemi -gdyby zdarzyła sie jakaś katastrofa :D

Tylko czekać na używane 8800gt za 550zł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast prowadzić bzurne dysputy o cenach przyszłych i przeszłych, proponuję od siebie garść fotek i wyników marków. Jak dla mnie, za te pieniądze karta bardzo przyzwoicie się zapowiada. Przy zerowym OC (ani riva tuner ani atitool nie pozwalają póki co), padliniastym cpu (eist :lol: ), testowym śmieciowym XPku, fabrycznych sterach... następujące punkciki.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

fani gierek na dniach pewnie dostaną słupki i wykresy na pclabie :lol:

sama karta skromna raczej:

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Mało elementów, może nie będzie się psuć :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spadek ceny dla nowego produktu to jak zwykle kwestia czasu. W szybszym spadku cen 9600gt chyba pomoże wczorajszy ruch ATI :) :

"AMD na dzień przed premierą kart GeForce 9600GT obniża ceny swoich produktów opartych o układ RV670. Radeon HD 3870 potanieje z 245 USD do zaledwie 189 USD, a słabszy model HD 3850 z 199 do 169 USD. W ten sposób firma zamierza skuteczniej konkurować z produktami NVIDIA i nie stracić rynku, który powoli udaje się odzyskać dzięki najnowszym kartom. Nam klientom pozostaje się tylko cieszyć z konkurencji i niskich cen."

http://www.frazpc.pl/news/20025-AMD_obniza...adeonow_HD_38x0

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Widze że z PCB chyba znikł ten badziewny buzzer który można spotkać na referencyjnym PCB w 8800 GT. Może wreszcie będzie cisza pod obciążeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi