Shiz Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A mi to nie przeszkadza niech sobie jest. I tak nie siedzicie na glownej stronie i sie w nia nie wpatrujecie wybieracie sobie forum i wlazicie wiec nie widze sensu usuwac to. Ja na glownej spedzam najczesciej 10 do 20 sek wybierajac forum i inni pewnie tez. Wiec moim zdaniem niech zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 oto siła reklamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 A mi to nie przeszkadza niech sobie jest. I tak nie siedzicie na glownej stronie i sie w nia nie wpatrujecie wybieracie sobie forum i wlazicie wiec nie widze sensu usuwac to. Ja na glownej spedzam najczesciej 10 do 20 sek wybierajac forum i inni pewnie tez. Wiec moim zdaniem niech zostanie.Ja tam to widze wszędzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...