cristiano7 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam. Mam problem, jaki zasilacz kupic. Mam GF 7300 GT, 1024 Ramu kingstona (400), naped DVD i CD-RW, Sepron 2500+, AsRock k7v88. Moj Zasilacz to Codegen 300W. I teraz chce kupic AsRocka na sockecie 939 i na nim AMD 2x2100 (ale smiga na 2x2600). Czy Musze kuowac nowy zasilacz czy ten co mam pociagnie ewentualnie zestaw z tymi nowymi czesciami??? jezeli nie to jaki mam kkupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 A ile masz pieniędzy na to? Delta, Fortron, Modecom (NIE FEEL), Amacrox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 pociagnac pociagnie, ale do oc sie raczej malo nada. ja bym wymienial wlasnie na jakiegos amacroxa. tyle, ze napisz, ile masz do wydania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja raczej zastanowiłbym się nad wymianą. Te co polecał Grzechu_1990 sprawdzą się znakomicie, a wcale nie są takie drogie. Lepiej troszkę dołożyć i mieć pewność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 jak Ci kompa nie szkoda to jedź na tym szrocie-zasilaczu. Możesz zobaczyć małe bum w końcu :) Zmień i masz spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...