PB782 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Witam. Prosze o pomoc w wyborze bezprzewodowej karty sieciowej. Jej jedynym zadaniem będzie udostępnianie internetu do telefonu Nokia E60 (tak więc aby karta była kompatybilna z systemami WiFi jakie obsługuje ten telefon). Najlepiej gdyby antena od karty była zewnętrzna na kablu a nie odrazu przy karcie - komputer mam zabudowany ze wszystkich stron co bardzo ograniczałoby zasięg. Nie mam zielonego pojęcia na temat sieci WLAN, od zawsze łączyłem się jedynie 'po kablu' więc proszę Was o pomoc :) Cena: 50 - 60 zł Chyba coś dostane w takiej cenie? Na Allegro jest tego cała masa ale nie wiem na co zwracać uwagę przy kupnie. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez PB782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dziekuje, ale szukam konkretnej odpowiedzi na moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 To jak myślisz? lepiej założyć ten temat forum o farbowaniu włosów czy wskazanym przez Grzechu_1990? Raportuj ten temat i poproś o przeniesienie do tamtego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Temat został tutaj przeniesiony przez moderatora, więc chyba znajduje się w dobrym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...