Tomas Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Jak wlozyc karte AGP w zlacze PCI? Zobaczcie: Co wy na to? Japonczycy na wszystko maja sposob. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 fajne :D ale to się wiąże z utratą wydajności bo mniejsze taktowanie magistrali i mniejsza przepustowość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 To cos oferuje tylko tryb agpx1. Wiadomo czemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 no i brak DMA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ale wyglada co najmniej zajebiscie !!! :) jou! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 no i tu mi sie wydaje ze bez pilowania sledzia sie nie obejdzie :D bo taki grzmot raczej nie wejdzie do obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 No właśnie , mi to wygłąda na fabryczną całość(tzn ten śledź) no chyba że... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ........to jest nawet male tylko na zdjeciu sie wydaje duze............ale mi sie to podoba.........czego oni jeszcze nie wymysla.......... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 hmmmmmmmmmmmm interesujace.... tylko "TROSZECZKE" za duze :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 fajne 8) choć jak dla mnie mija sie to z celem Ciekawe jaka to ma wydajnosc na przepustowasci jaka oferuje pci [jak sie dobrze orentuje max 133] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 U mnie AGP jest nazwane "PCI 0". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...