BENITO Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Mam radeona 7500 z pamięciami DDR hynixa 4 ns, ale nie chcą ruszyć więcej niż 400 Mhz. Podejrzewam właśnie, że mają podane za niskie napięcie, bo chip spokojnie kręci się do 285 Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 dołączam się - też mam radka 7500 na hynix-ach 4.0ns i też siakoś powyżej 220 dla ramu nigdy mi się wyjechać nie udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Panowie jak chcecie to mam pare linkow z V-mod wlasnie tago radka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Panowie jak chcecie to mam pare linkow z V-mod wlasnie tago radka:)no to jasne że chcemy :D . zapodaj publicznie to się innym też na przyszłość może przydać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 panowie slabo cos sie staracie z tym kreceniem radka, ja chwilowo nie mam czasu na to ale wiem ze z niego wyciage o wiele wiecej. Tu jest jeden link: ( reszta pozniej bo mi sie troche spieszy ) http://www.angelfire.com/electronic2/ivanjong/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...